Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u opuštenom izdanju

FOTO Biste li ga prepoznali? Fotografi snimili veliku zvijezdu 90-ih kako pljuje po cesti

Profimedia
21.02.2024.
u 10:41

Na sebi je imao šiltericu i sivu hudicu, a u jednom trenutku odlučio je pljunuti na cestu. Mattu i prijatelju nije smetalo što je padala kiša i sa sobom nisu imali kišobrane.

Zvijezda jedne od najpopularnijih humorističnih serija 90-ih,"Prijatelji" Matt LeBlanc iznenadio je obožavatelje novim izgledom. U posljednje vrijeme ne pojavljuje se često u javnosti, no fotografi su ga ‘uhvatili’ u Encinu u Kaliforniji. Bio je u društvu prijatelja, s kojim se družio u opuštenom izdanju. Na sebi je imao šiltericu i sivu hudicu, a u jednom trenutku je odlučio pljunuti na cestu. Mattu i prijatelju nije smetalo što je padala kiša, a nisu imali kišobrane. 

Foto: Profimedia

Fotografije njegovog opuštenog izdanja ubrzo su se proširile društvenim mrežama , a obožavatelji su izrazili zabrinutost te komentirali kako sada izgleda potpuno drukčije. Inače, prošle godine preminuo je glumac Matthew Perry, a to je posebno pogodilo njegova prijatelja iz serije ''Prijatelji'' koja ih je proslavila i zbog toga ga u zadnje vrijeme rijetko možemo vidjeti u javnosti kako se smije.

VEZANI ČLANCI: 

Godine 2021. u javnost je dospjela informacija kako Matt već godinama ne razgovara sa svojim ocem Paulom, a kako tvrdi, posvađali su se oko novca i motocikla.

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

Kako bi ostao povezan sa sinom, gleda reprize serije, jer tvrdi, njegov sin ne želi se javljati na telefon kada ga on nazove ni odgovarati na poruke koje mu šalje. 
– Već godinama nemamo nikakav kontakt i teško je vjerovati da se to zaista dogodilo – požalio se Mattov otac britanskim medijima i dodao: – Ne mogu više ući u svoju kuću zbog novca i motocikla. 

– Star sam čovjek i živim od socijalne pomoći. Da nisam cijelog života štedio, ne bih imao od čega živjeti – otkrio je. 

Na upit o situaciji s ocem, Mattov glasnogovornik kazao je da je sve složenije nego što se čini jer je Paul glumca i njegovu majku napustio kad je bio beba. 

VIDEO Više se ne skrivaju: Glumica iz ''Kumova'' i glazbenik koji se lani razveo uživaju u ljubavi

Komentara 3

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
13:34 21.02.2024.

Kad sam pročitao naslov, pomislio sam da je članak o meni.

DI
dino85
12:23 21.02.2024.

I on je crven ispod kože kao i svi mi, netrpati u isti koš, scenu i privatno.

Avatar CUBE
CUBE
11:51 21.02.2024.

Prođite Lijepom Našom i snimit ćete svakog drugog koji pljuje po HR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije