Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale showa

Pobjednik Supertalenta je fitness-trener Petar Bruno Basić

petar bruno basić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
13.06.2016.
u 08:39

Žiri sinoć nije imao moć odlučivanja, pobjednika koji je dobio 200.000 kuna izabrala je publika

Nakon 14 tjedana i mnoštva nevjerojatnih talenata dobili smo i pobjednika Supertalenta, a on je fitness-trener iz Zagreba Petar Bruno Basić. U senzacionalnoj večeri 13 finalista pokazalo nam je još jednom zašto smo baš njih poželjeli gledati u finalu i uvjerilo nas da nismo pogriješili u izboru.

Bili su tu najmlađi natjecatelji rasplesani Malci, Lana Kovačić i njena kujica Vicky, virtuoz na harmonici Stjepan Magdić. Rasplesali su nas Step’n Jazz iz Dubrovnika, Tomy Mihičinac oduševio adrenalinskim vratolomijama, Luka Pirić je neviđeno brzo slagao Rubikove kocke, a emocije su nam takli plesna skupina Brutala, sinoć trećeplasirani pjevač Erik Balija, plesač Devin Juraj i zbor A:K:A: Crescendo. Hula-huperica Jelena Znaor doslovno je zapalila pozornicu kao i drugoplasirani plesači iz Transform Crewa. Žiri sinoć nije imao moć odlučivanja, pobjednika koji je dobio 200.000 kuna izabrala je publika. •     

>> Ovo su posljednji finalisti Supertalenta! Pogledajte njihove impresivne nastupe!

>> Cerebralna paraliza nije bolest, već stanje s kojim sam se saživio i samo želim pjevati

Komentara 2

TH
than
23:53 13.06.2016.

Mogao bi se kod nas netko u tom supertalentu pojaviti sa necim novim. Bila je ziva dosada....

Avatar Volture Team
Volture Team
09:58 13.06.2016.

Zasluzio je pobjedu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije