Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Tarik o kritikama na račun Generala, Veljači i ulasku u Sabor: 'Radije bih kopao kanale'

Foto: Boris Scitar/Pixsell, Goran Stanzl/Pixsell
1/4
29.12.2019.
u 15:01

Filipović se odmah na početku osvrnuo na kritike njegovog posljednjeg glumačkog projekta, filma i serije General redatelja Antuna Vrdoljaka.

Tarik Filipović gostovao je u emisiji 'Nedjeljom u 2' kod Aleksandra Stankovića. Njegov dolazak Stanković je najavio još prije nekoliko dana na društvenim mrežama uz šaljiv komentar kako 'boljeg gosta trenutno nema'. Filipović se odmah na početku osvrnuo na kritike njegovog posljednjeg glumačkog projekta, filma i serije General redatelja Antuna Vrdoljaka.

- Nešto čudno se dogodilo oko tog filma. Jedan dio ga je željno iščekivao, drugi dio ga je dočekao nož bez da su ga i pogledali. Sudili su mu s nekim naočalama koji se meni ne sviđaju. Stojim iza tog projekta, volim raditi s Tončijem Vrdoljakom, volio bih raditi opet film s njim. Naravno da mi je žao što je tako, volio bih da se film svidio svima, sad ide i serija. Ljudi samo traže neke gafove - kazao je Filipović. Stanković se osvrnuo i na onaj gaf na kojem Gotovina 91.-e dolazi u Zagreb i u kadru se vidi reklama jednog poznatog trgovačkog centra koji je u Hrvatsku stigao tek desetak godina kasnije.

- Dogodi se... - kratko je prokomentirao Tarik koji u 'Generalu' igra generala Davora Domazeta-Loše. Reagirao je i na komentare da se ulogom izrugivao Loši. -Čuli smo se kasnije i popili kavu. Sva nagađanja o našem lošem odnosu su lažna - istaknuo je glumac.

Foto: FIBA/Screenshot

Dotaknuo se i davnog komentara o humanitarnim akcijama za bolnice i tome "gdje su novci u Klaićevoj i Nazorovoj". - Moje je pitanje bilo upućeno ljudima koji su to organizirali, ništa više. I moja djeca idu u te bolnice. Samo sam uputio pitanje ravnateljima i onima koji su se bavili time - kazao je Tarik i dodao kako ga je posebno iznenadilo što je u tim trenucima uz njega stala Jadranka Kosor.

U emisiju su razgovarali i o glumi za koju Tarik kaže da je jao težak posao, a dotakli su se i njegove kolegice Jelene Veljače i njezinog gostovanja u istoj emisiji koje je podiglo puno prašine i to zbog pitanja o žrtvi nasilja Salmi Hayek te zbog čega nije napustila film u kojem ju je netko maltretirao. - Nisam uvijek na tvojoj strani, ali tad sam bio. Shvatio sam to kao jedno logično znatiželjno novinarsko pitanje - kazao je Tarik.

Dotakao se i politike i kazao da živi 1000 godina da bi sigurno odvojio vremena za politiku. Dodao je i kako je odbio ponude nekih stranaka te da ipak ne bi ulazio u Sabor. - Radije bih za mirovinu kopao kanale - zaključio je Tarik.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije