Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedjeljom u 2

Stanković izazvao lavinu komentara na Facebooku odabirom gosta: 'Boljeg nemamo'

Aleksandar Stanković
Foto: HRT/Screenshot
1/6
24.12.2019.
u 14:21

Na službenoj Facebook stranici najavljen je gost koji će gostovati u emisiji 'Nedjeljom u 2'. Objava je izazvala brojne reakcije gledatelja.

Aleksandar Stanković otkrio je koga će ugostiti u idućoj emisiji 'Nedjeljom u 2'. Iako se emisija pretežito bazira na gostima iz sfere politike dok traje kampanja za drugi krug predsjedničkih izbora u emisiji neće biti političara.

Umjesto njih u fotelju nasuprot njega smjestit će se poznata lica pa ćemo tako već ove nedjelje u emisiji gledati poznatog glumca i voditelja kviza 'Tko želi biti milijunaš?' Tarika Filipovića.

"Boljeg nemamo... 29.12. u dva", stoji na službenoj stranici emisije 'Nedjeljom u dva'. Objava je izazvala brojne reakcije gledatelja.

Pogledajte i gdje su nestale bivše prve dame TV-a.

- Svaka čast, izvrsna ideja. Još ste nas poštedjeli političara - poručila je jedna od gledateljica. 'Odličan izbor', 'Bravo, gledamo se', nizali su se komentari. Ipak, bilo je i onih koji nisu zadovoljni odabirom gosta. -Joj, užas, još jedan napuhanac. Ne gledam, sorry - komentirao je jedan do gledatelja.

Komentara 101

OX
oxymoron
14:47 24.12.2019.

Ja bih vise volio da konacno netko sjedne na Stankovićevo mjesto.

Avatar Idler 3
Idler 3
14:44 24.12.2019.

Brez brige, nebumo gledali nit njeg nit njegvu emisiju !!!

LI
LizaLimenni
14:41 24.12.2019.

Ugoscavanje sina pukovnika udbe iz zenice je nužno politicko gostovanje. Sigurno ce razglabati o Čeliku i kako je u jugi sve bilo super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije