Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se glavna faca

Filip Šovagović za predsjednika bi Zorana Mamića, glumci bi Zdravka

filip šovagović
Foto: arhiva
1/5
04.02.2011.
u 22:00

Na Hvaru uskoro počinje snimanje filma “Visoka modna napetost” scenarista, redatelja i producenta Filipa Šovagovića, koji bi rado ulogu predsjednika države dodijelio Zoranu Mamiću

Već u svibnju na Hvaru će pasti prva klapa “Visoke modne napetosti”, novog filma scenarista, redatelja i producenta Filipa Šovagovića. Uloge su podijeljene, glumačka je ekipa impresivna, no jedna važna uloga još visi u zraku.

– Nisam još odlučio kome dodijeliti ulogu predsjednika države. To je adut koji neću otkrivati. Volio bih da što dulje ostane iznenađenje. Znam samo da je neću ponuditi glumcu, nego nekoj poznatoj osobi iz javnog života. Možda Zoranu Mamiću. I političari dolaze u obzir, zašto ne? – kaže Filip.

Fatalna braća Mamić

 – Nisam siguran da bih prihvatio ulogu, nemam pojma o glumačkom poslu. Ali jako poštujem tu profesiju i rado bih se upoznao s glumcima ili ih posjetio na setu – rekao je i slatko se nasmijao Zoran Mamić. Goran Navojec, koji će u filmu glumiti načelnika koji stalno pretače iz šupljeg u prazno, misli da je idealan izbor – Pjerino Bebić.

– Napravio je čuda za Hvar, a kako se na Hvaru i snima, tko bi se bolje snašao od njega? – kaže Navojec. Nataša Janjić igra njegovu zamjenicu koja će, u svrhu prosperiteta mjesta, morati i na tečaj iz financija.

– Najbolji bi, smatram, bio Nadan Vidošević. Temperamentan je, markantan, elokventan, a uz sve to i Dalmatinac. Sigurna sam da bi se sjajno uklopio u film – kaže Nataša. Filipov kolega iz Gavelle, Ranko Zidarić smatra da je idealan kandidat za predsjednika – Jajan.

– Filip nikad nije snimao po špranci, ima svoje osebujne ideje i apsolutno ga podržavam. Puno smo surađivali i znam da će i ovaj put napraviti nešto jako i neobično. Zato i mislim da je Jajan pravi odabir – govori Zidarić, koji će u filmu zaigrati jednog od mještana. Čak dva glumačka glasa za ulogu predsjednika države dobio je Zdravko Mamić.

– Ne znam koliko mu je zapravo mjesto na setu i kako bi se snašao u glumi, ali bilo bi divno vidjeti ga u toj ulozi – rekao je Miran Kurspahić, kojemu je ovo prva filmska suradnja s Filipom Šovagovićem. Njegovo mišljenje dijeli i Enes Vejzović, koji još ne zna što će zapravo igrati, ali se silno raduje filmu.

– Zdravko Mamić bio bi idealan za predsjednika u tom filmu. Bilo bi sjajno kad bi prihvatio – rekao je Enes.

 Prava avantura

 Iako profesionalni glumci nisu u igri za ulogu predsjednika, Marija Škaričić misli da bi ga sjajno odigrao upravo – Filip Šovagović.

– Tko ima jaču osobnost od njega? Volim Filipa i njegov rad. Hvar i Filip Šovagović odličan su spoj, miriše na dobru profesionalnu avanturu – rekla je Marija.

Ključne riječi

Komentara 3

PG
praseca gripa
01:08 05.02.2011.

Ja mislim da Filip Sovagovic ima svoje razloge i ima ih pravo iznijet.

ZA
zagorec1
18:45 05.02.2011.

Pa kad su nam uzori mamici nemamo sto ocekivat dobrog u drzavi! sram vas bilo

MA
mare0801
06:17 11.02.2011.

za oko mi je zapela rečenica :P.Bebić,napravio je čuda za Hvar,Navojče Gorane,neupućen si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije