Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 203
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI MISTER HRVATSKE ODUŠEVLJEN SEKSEPILNOM KIM CATTRALL

Filip Kleva sa Samanthom i Carrie snimio scene za film “Seks i grad”

kleva
Danilo Pavletić/24 sata
12.10.2009.
u 20:08

Filip u nastavku filma “Seks i grad” glumi mladića za kojim poludi seksepilna "žderačica" muškaraca, a kaže da 54-godišnja glumica izgleda odlično.

Uz poznatu žensku četvorku, u drugom nastavku filma “Seks i grad” gledat ćemo i Filipa Klevu, bivšeg Mistera turizma Hrvatske i svijeta koji je ovih dana u Brooklynu snimio svoje scene. 24-godišnji Riječanin kaže da ga je glumica Kim Cattrall oborila s nogu, ali zbog ugovora o šutnji ne smije otkriti hoće li postati Samanthin “ulov”.

 

Filip u nastavku filma “Seks i grad” glumi mladića za kojim poludi seksepilna "žderačica" muškaraca, a kaže da 54-godišnja glumica izgleda odlično.


- U jednoj sceni stajao sam kraj Carrie i Face, odnosno Sarrah Jessice Parker i Chrisa Notha. Samantha je bila zanosna u haljini boje šampanjca. Iako joj se godine vide na licu, izgleda sjajno - rekao je oduševljeni Filip za 24 sata. Privlačnu Kim bi rado i izveo, a Sarah Jessicu (44) opisuje kao nisku i mišičavu ženu, ali i vrlo slatku.

 

Na snimanju u New Yorku, gdje je pohađao školu za film i televiziju, Kleva je upoznao i Lizu Minelli koja je u filmu pjevala na vjenčanju Carriena prijatelja, homoseksualca Stanforda.

 

Filip je kao srednjoškolac u razmjeni učenika otišao u Ameriku koja mu je otada prirasla srcu. Iako tvrdi da je još uvijek sitna riba, trudi se, jer bez upornosti i rada nije moguće uspjeti. Ovo mu je prva uloga u Americi, a domaća publika imala ga je prilike vidjeti u telenovelama “Villa Maria”, “Obični ljudi” i “Zabranjena ljubav”.

Komentara 1

AN
Andreeejjj
21:02 12.10.2009.

Nije li taj klinac derpe? Tako pricaju i izgleda pomalooooo...?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije