Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bori se za Gorana

Fatalna Hana svom 'Gospodinu Savršenom' ne bi oprostila ove 3 stvari

Foto: RTL
1/7
29.11.2018.
u 07:00

Hana je u showu otkrila da ju je dečko prevario. - To je sramota za osobu koja je to napravila - kaže.

Hana Rodić bila je prva djevojka koju je Goran Jurenec pozvao na spoj nasamo. Gospodin Savršeni i atraktivna Zagrepčanka izmijenili su nježnosti tijekom spoja, ali i razgovarali o brojnim temama.

Dok su razgovarali, 21-godišnja dizajnerica, koja se trenutačno bavi modelingom i radi marketing za neke klubove, priznala je kako je bila prevarena. – Nikad nikoga nisam prevarila, ali sam saznala da sam bila prevarena.

- Biti prevaren nije sramota za tebe, to je sramota za osobu koja ti je to napravila – rekla je Hana u razgovoru s Goranom. Oboje su se složili kako su im u vezi povjerenje i poštovanje najvažnije stvari. Hana je prilikom ulaska u show istaknula kako je svjesna da svojom atraktivnom pojavom privlači poglede i zbog toga se više druži s muškarcima jer žene su na nju uglavnom ljubomorne i misle se kako će im oteti dečka.

Gledatelji su joj na društvenim mrežama poručili kako bi voljeli vidjeti njezino lice bez šminke. U komentarima su sugerirali kako nosi previše make upa te pitali je li lijepa i bez šminke. Hana je zato odlučila ušutkati zlobnike i ubrzo je na ovoj društvenoj mreži objavila video na kojem nema nimalo šminke te je napisala: “Budući da vas toliko zanima kako izgledam bez šminke, evo vam video... Žao mi je što vam ne mogu pomoći da izliječite svoje komplekse.”

Nakon spoja nasamo s Goranom otkrila je za RTL kako 38-godišnji Goran ima puno kvaliteta koje traži kod muškaraca. – Izgled je nešto što me može privući na prvu, ali da bi me muškarac zadržao pokraj sebe, gledam na manire, lojalnost i koliko je iskren. Goran je divna i zrela osoba, potvrdio je mišljenje koje sam imala pri ulasku u vilu – rekla je Hana nakon spoja s Gospodinom Savršenim.

Ostalim djevojkama koje se u showu “Gospodin Savršeni” bore za naklonost zgodnog manekena i bivšeg košarkaša nije htjela otkriti o čemu su ona i Goran razgovarali tijekom romantičnog spoja.

Atraktivna Hana priznaje kako se još uvijek drži suzdržano u komunikaciji s ostalim djevojkama i izbjegava konflikte, ali spremna je zauzeti se za sebe ako to bude potrebno. Ako Goran želi osvojite njezino srce, mora znati da Hana svom partneru nikada ne bi oprostila preljub, laž i fizički napad, a za voljenog muškarca spremna je napraviti sve. 

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar MENSA
MENSA
07:12 29.11.2018.

Tko je fatalni kreten koji smišlja ovakve gluposti?

SM
san.martino
07:52 29.11.2018.

Ljubav nikad ne bi trebala bit glupost! Mozda su ti drazi mecevi ufc-a!?

FL
Florian39
12:11 29.11.2018.

Kao kokoske sa pijetlom....ali bez sminke,majko mila...ne znas koja je ruznija.....show dno dna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije