Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Farma opasna za zvijezde?

27.03.2009.
u 13:47

S prvim proljetnim danima ovogodišnja je Farma dobila i prvu žrtvu – Renata Đošića Rennmana koji je u dvoboju protiv novopridošlog Borisa Jelinića iščašio stopalo. Pravi je to primjer koliko je ovaj show, za razliku od drugih, surov i težak, a diskvalificirani se Gego požalio i na produkciju koja je navodno zanemarila njegove medicinske potrebe.

– Prije ulaska na Farmu natjecatelji su prošli liječničku provjeru kojom je utvrđena njihova fizička i psihička spremnost za sudjelovanje u showu. Svi natjecatelji su osigurani, a sigurnost natjecatelja na lokaciji osiguravaju zaštitari, producentski tim koji se nalazi u blizini te dežurne liječničke ekipe koje su u svakom trenutku spremne intervenirati – poručuju s Nove TV i odbacuju ‘post žalopojke’ jer su svi farmeri znali u što se upuštaju.

Ipak, ozljede su prilično česte pa je u prošloj sezoni Lupino ozlijedio oko, Josipa Pavičić Yo istegnula je gležanj, Rafo je iskašljavao krv... No, čim dođe do takve kritične situacije, liječnički je tim odmah na usluzi. S druge pak strane, budući da su dobro osigurani, možda će Rennman odštetom zbog ozljede ‘zaraditi’ i veće novce nego što bi da je ostao na Farmi do kraja. Svako zlo za neko dobro. Kad je o prehrani riječ, svi se žale, pa tako i od stijene odvaljeni Mario Mlinarić koji je od gladi zamalo pao u nesvijest.

Zato se opravdanim postavlja pitanje: imaju li oni tamo premalo hrane, ili ju ne znaju dobro rasporediti. – Na samoj je Farmi osigurana dovoljna količina hrane i pića – dio iz vlastitog uzgoja, a sve ostale namirnice i druge potrepštine koje ne mogu proizvesti svaki tjedan mogu osigurati na trampi – zaključuju na Novoj TV.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije