Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
išao je na aerodrom

Fanove zabrinule slike koje su se proširile internetom, slavni glazbenik je u kolicima: Nadam se da je sve u redu

Foto: Profimedia
1/8
01.06.2022.
u 18:45

Fotografije su snimljene na aerodromu u Leipzigu u Njemačkoj samo nekoliko dana prije nego što će nastupiti na koncertu u čast 70 godina vladavine kraljice Elizabete.

Internetom se šire fotografije glazbenika Eltona Johna u kolicima. Glazbenik izgleda krhko, te on i svi njegovi suradnici nose maske na licu. Fotografije su snimljene na aerodromu u Leipzigu u Njemačkoj samo nekoliko dana prije nego što će nastupiti na koncertu u čast 70 godina vladavine kraljice Elizabete. 

Eltonovi obožavatelji na društvenim mrežama su zabrinuti za njega. 
"Nadam se da je s njim sve u redu" samo je jedan od komenatra fanova na Twitteru. 

Iako je sada u kolicima, Elton ne staje s radom ni u 76. godini. Glazbenik ima pretrpan raspored, te bi u sklopu turneje trebao posjetiti Švicarsku, Dansku, Nizozemsku i Francusku.

John je prebilo koronu u siječnju ove godine. 

"Nasreću, u potpunosti sam cijepljen, a primio sam i booster dozu. Simptomi bolesti su blagi, pa očekujem da ću tijekom vikenda nastupiti na koncertima u Arkansasu", kazao je tada. 

U rujnu prošle godine, s druge strane morao je na operaciju kuka, od koje se uspješno oporavio. 

"Na kraju ljetnog odmora, nezgodno sam pao na tvrdu površinu i od tada osjećam znatnu bol i nelagodu u kuku. Unatoč fizikalnom i specijalističkom liječenju, bol se pogoršala i dovela je do većih poteškoća u kretanju", objasnio je Elton John tada u objavi na Twitteru. 

"Savjetovali su me da što prije odem na operaciju kako bih se vratio u kondiciju i kako bih se pobrinuo da ne bude dugotrajnih komplikacija. Ići ću program intenzivne fizioterapije koji će mi osigurati potpuni oporavak i povratak u punu pokretljivost bez boli", dodao je. 

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije