Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili ga suradnici

Tony Cetinski pokazao novi izgled nakon transplantacije kose i pohvalio se posebnom proslavom

Tony Cetinski
Foto: Instagram
1/10
01.06.2022.
u 16:20

Podsjetimo, glazbenik je u prosincu otkrio da se podvrgnuo tretmanu transplantacije kose. Na to se odlučio sam te svoj problem riješio potpuno bezbolno.

Domaći pjevač Tony Cetinski u utorak je proslavio svoj 53. rođendan, a u studiju u Zagrebu gdje je snimao svoj novi singl, suradnici su ga iznenadili tortom. Ponosni pjevač svime se pohvalio na društvenim mrežama. 

Naime, pjevač je na svoj rođendan snimio novi singl u studiju na zagrebačkoj Trešnjevci, a suradnici Igor Ivanović i Marko Vojvodić su ga odlučili počastiti tortom sa svjećicama i brojem 53.

Kasnije se pratiteljima ponovno javio na društvenim mrežama, ali ovaj put iz restorana pa izgleda da je ondje proslavio rođendan sa suprugom Dubravkom. Na fotografijama se može vidjeti njegov novi izgled.

Podsjetimo, glazbenik je u prosincu otkrio da se podvrgnuo tretmanu transplantacije kose. Na to se odlučio sam te svoj problem riješio potpuno bezbolno. 

- Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu - Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se veselim rezultatima! - napisao je Tony na Instagramu.

Inače, Tony Cetinski sprema se za nastup na velikom Laudatovom koncertu 'Progledaj srcem'. 

VIDEO>>Pobjednici Eurosonga prodali su svoj kristalni mikrofon na dražbi kako bi kupili oružje za ukrajinsku vojsku


Komentara 30

ST
Stipan
17:19 01.06.2022.

Trebao je promjeniti cijelu glavu.

DU
Deleted user
17:18 01.06.2022.

E sad jos mozak.... 😅

Avatar Pastuh
Pastuh
20:43 01.06.2022.

Jel to onaj što je prije par mjeseci kukao da nema za život?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije