Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa voditeljica

Fani Stipković poručila: Frustracije se liječe seksom ili sportom

Foto: Instagram
1/5
13.02.2018.
u 15:27

Voditeljica je na Instagramu objavila video u kojem vježba, a nakon toga je netko napisao i potom izbrisao komentar na koji je Fani odgovorila.

Televizijska voditeljica Fani Stipković, koja već nekoliko godina živi i radi u Španjolskoj, redovito s obožavateljima na društvenim mrežama dijeli informacije o zdravoj prehrani i vježbanju.

Njen Instagram profil ispunjen je snimkama i fotografijama iz teretane u kojoj Fani marljivo radi na svom tijelu. Jučer je objavila video u kojem otkriva koje su vježbe najbolje za stražnjicu. 

 

This is some of the workout routine I did with my coach during my stay in Vegas. It’s a great butt exercise, to tone up and build the muscle🍑🔥 @lustforabs 💫Also, love my new blue @lotusleggings 💙 If you want to do some shopping and find some great looks, visit their website ➡️ lotusleggings.com and you can use my code ROFani to get 50% off 😉✨✨✨ • • • • • _____________________________________________________________ #fanitv #workout #lotusleggings #workoutmotivation #gym #crossfit #crossfitgirls #fit #fitnessmotivation #fitspo #fitsporation #fitnessmodel #squats #booty🍑 #fitfam #fitnessaddict #fitnessgoals #cardio #bodybuilding #weighttraining #girlswholift #getstrong #weights #body #bodygoals #getfit #sport #journalism

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on

 

- Ovo je dio vježba koje sam radila s mojim trenerom tijekom boravka u Las Vegasu i odlične su za oblikovanje stražnjice - napisala je Fani u opisu videa. 

Nekome od pratitelja ovaj video se i nije baš svidio te je napisao, a potom i izbrisao svoj komentar na koji je Fani odgovorila:

- Frustracije se liječe seksom, sportom ili kod psihijatra, ne na mojem Instagramu. Ovdje će ti se samo dodatno pojačati.

1/6

Komentara 9

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
16:39 13.02.2018.

Hm, kako god mi to komentirali, savjet uopće nije loš. Još ako savjetodavkinja učestvuje, stres nema šanse.

Avatar pittbull
pittbull
17:19 13.02.2018.

V.L. list je duzan upozoriti ako su kakve stravicne slike koje ostavljaju posljedice psihicke!!!! Ova treba u crnu kroniku...

RO
roundtrain
20:13 13.02.2018.

Vražja Starka, još je živa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije