Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostvario se san

Franka Batelić predstavlja Hrvatsku na Eurosongu

13.02.2018.
u 09:06

Pjevačica će u Lisabonu nastupiti s pjesmom "Crazy". Glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, a autorica teksta je Franka.

Na stranicama Eurosong.hr objavljeno je kako će nas na ovogodišnjem Eurosong natjecanju predstavljati Franka Batelić.

- Franka nas predstavlja pjesmom Crazy. Autor glazbe je Branimir Mihaljević, a autorica teksta sama pjevačica, koja će svoje prve dojmove iznijeti popularnome HRT-ovu glazbenom uredniku i voditelju Zlatku Turkalju Turkiju u emisiji Drugi dio dana na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) danas, 13. veljače, s početkom u 14.00. - piše na stranicama Eurosong.hr.

– S dvije sam godine pred televizorom, s daljinskim upravljačem umjesto mikrofona, nabadala stihove pjesme Tonyja Cetinskoga "Nek ti bude ljubav sva", kada nas je 1994. godine predstavljao na Euroviziji. Mami i tati tada sam ushićeno govorila: „Tako će i Aka, tako će i Aka.” Ta djevojčica u meni nikada nije prestala sanjati. I sada se san ostvaruje! Predstavljat ću Hrvatsku na Euroviziji. Ovom prigodom želim zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji na pozivu i iskazanome povjerenju. Moj tim i ja svjesni smo odgovornosti koju ovo predstavljanje donosi, spremni smo na izazov i dat ćemo baš sve od sebe da u Portugalu u svibnju Hrvatsku predstavimo na najbolji mogući način – poručila je za HRT 25-godišnja Franka, a prenosi Eurosong.hr.

1/16

 

Komentara 19

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
17:10 13.02.2018.

Ne želim komentirati pjesmu, jer ukusi su različiti, ali zato mogu komentirati spot koji ne predstavlja Lijepu Našu, nego tamo neku hladnu zemlju daleko od topline i daleko od srca... Sramotno i jadno !!! Odmah promijeniti spot !!!

PA
Papan
10:12 13.02.2018.

Kad je bio javni natječaj..ajme sorry ovo hrvatska.

LU
Lucindakovacic
11:04 15.02.2018.

Kao netko tko ju je cuo uzivo, ito na pocetku kada je bila i donekle nesigurna i kada nije znala koja "forma" pjevanja joj najbolje "lezi", imam pravo reci da je Franka zaista talentirana. Ako cemo pricati o upornosti, i bezbrojnim nastupima, a i vecem broju studijskih albuma, onda mozemo zakljuciti da su Severina i Suputica bolje od nje... hmm... ne bih se slozila. A to sto je Franka sretno zaljubljena nemojte da vas boli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije