Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novopečena mama

Fani Stipković pohvalila se fotkama s romantične večere sa suprugom

Foto: Instagram
1/25
11.12.2023.
u 21:00

Novopečena mama Fani sada je pokazala kako suprug i ona ukradu malo vremena za sebe.

Naša sportska novinarka Fani Stipković (41) početkom studenog je postala mama malenog Nicolasa Valentina kojeg je dobila sa suprugom Fernandom Hierrom (55). Novopečena mama Fani sada je pokazala kako suprug i ona ukradu malo vremena za sebe. Naime, Stipković je podijelila fotografije na kojima se vidi kako je s Hierrom otišla na romantičnu večeru.

- Obiteljska večer uz tacose - napisala je uz objavu, a na jednoj od fotki nasmijano je pozirala uz supruga. 

Podsjetimo, Fani i Hierro vjenčali su se u rujnu u Meksiku, na intimnoj ceremoniji sa samo 12 uzvanika, a maleni Nicolas na svijet je stigao u meksičkom gradu Guadalajari. Inače, Fani je ovo prvo dijete, dok njen suprug Fernando Hierro iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju. 

Fani je i ranije objavljivala obiteljske fotografije,a tako je otkrila i da je rodila. Naime, novinarka je tada na društvenim mrežama pored fotografija napisala.

- Život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina. Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom - poručila je nakon poroda te otkrila da je rodila u 6:48 sati.⁣ 

VEZANI ČLANCI

Fani tijekom posljednjih mjeseci nije krila koliko uživa u trudnoći te je pokazala da je ove trenutke odlučila odugovječiti na brojnim fotografijama. Sportska novinarka početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Fani je tada podijelila ove vijesti snimkom sa svojim partnerom na Instagramu.

– Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele – napisala je tada, a u videu su se mogli vidjeti trenuci na kojima je Hierro grlio njezin trudnički trbuščić. Na svojim društvenim mrežama otkrila je i da čeka dječaka, a ostale detalje ipak je sačuvala za sebe do sada.

Fani je godinama živjela i radila u Španjolskoj, gdje je i upoznala svog partnera. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

VIDEO Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije