Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je sjajan

Fani Stipković oprostila se od zvijezde 'Brzih i žestokih'

fani stipković
Foto: Instagram
02.12.2013.
u 13:45

Fani Stipković objavila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj je s pokojnim glumcem Paulom Walkerom, koji je u subotu poginuo u prometnoj nesreći

Fani Stipković objavila je na svom Instagramu fotografiju na kojoj je s pokojnim glumcem Paulom Walkerom, koji je u subotu poginuo u prometnoj nesreći.

– Jedan do mojih omiljenih intervjua. Bio je sjajna osoba za razgovor, s nevjerovatnim osmijehom i pozitivnom energijom. Počivao u miru, Paul Walker – napisala je Fani.

Manekenka i novinarka s glumcem je intervjuu snimila u povodu premijere četvrtog nastavka hit-filma "Brzi i žestoki" prije nekoliko godina.

>>F. Stipković šarmirala nogometaše Ujedinjenih Arapskih Emirata

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
16:07 02.12.2013.

Malo je jadno da se ova sad reklamira pored nesretno stradalog čovjeka... Baš mi je žao za Paula, simpa glumac. Evo, čitam, prilično je bio zaposlen pred nesretni događaj, pa će na svjetlo dana dva filma sa njime koji su su u postprodukciji, a vjerojatno (bilo bi stvarno fer da se tako oproste) i najpoznatiji, Fast And Furious 7 koji je većim dijelom snimljen, pa je moguće da adaptiraju radnju prema postojećoj situaciji.

SM
siki_miki
18:28 02.12.2013.

Nije mi naravno drago sto je poginuo, ali zivio je riskantno pa mu se to i moglo desiti. cak i u Porscheu. A fast & furious valja samo prvi, ostali su nastancani zbog zarade i ne valjaju nista. u svakom slucaju, nadam se da ce ih prestati raditi (mos mislit).

T1
t111
14:06 02.12.2013.

zar je bitno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije