Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportska novinarka

Fani Stipković oduševila fotografijom! Istaknula trudnički trbuh i bujan dekolte: 'Bit ćeš krasna mama'

Foto: Instagram
1/16
11.07.2023.
u 21:00

Fani je pozirala u glamuroznoj haljini sa seksi prorezima, u kojoj je istaknula trudnički trbuh, ali i raskošni dekolte.

Novinarka Fani Stipković (40) trenutno uživa u trudnoći, a vijesti o prinovi objavila je prošlog mjeseca. S pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli svoje trudničke fotografije, a sad je novom očarala pratitelje.

- Uživanje u Andaluziji - napisala je Fani uz fotke na kojima pozira u glamuroznoj haljini sa seksi prorezima, u kojoj je istaknula trudnički trbuh, ali i raskošni dekolte. Kasnije je Fani u Storyjima otkrila i kako je u ovoj kombinaciji bila na proslavi kod prijateljice.

"Prekrasna si", "Nevjerojatno lijepa", "Božanstvena Fani", "Bit ćeš krasna mama",  pisali su joj pratitelji.

Inače, Fani već godinama živi i radi u Španjolskoj gdje je i upoznala svog novog partnera, a nije poznato hoće li zbog njegova novog poslovnog angažmana i ona se preseliti u Meksiko. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

- Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi – naglasila je u intervjuu voditeljica i sportska novinarka Fani Stipković.

VEZANI ČLANCI

"Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa svojim partnerom Fernandom Hierrom, a kojom je obznanila javnosti da je trudna. 

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije