Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zna se tko je na prvom mjestu

Evo što je prvo Ronaldo napravio nakon što je objavio prekid s Irinom Shayk

ronaldo
Foto: Gtres/PIXSELL
1/7
21.01.2015.
u 21:43

Cristiano Ronaldo prekinuo je s dugogodišnjom djevojkom Irinom Shayk. I sam je potvrdio prekid te bivšoj curi zaželio sve najbolje

Cristiano Ronaldo prekinuo je s dugogodišnjom djevojkom Irinom Shayk. I sam je potvrdio prekid te bivšoj curi zaželio sve najbolje.

Dok se svjetski mediji pitaju s kim je nastavio svoj ljubavni život, čini se da se Cristiano ne obazire, već je utjehu pronašao u svom slatkom sinu.

Stoga se posvetio svojim roditeljskim obavezama i malog Cristiana dočekao pred vrtićem te ga odveo kući. Ovo je prvi put da je viđen u javnosti otkako je prekinuo s Irinom.

Foto: Gtres/PIXSELL

>>Konačno se oglasio i Ronaldo: Želim Irini svu sreću!

>>Pogledajte kako je Ronaldo reagirao kada je navijač imitirao njegov poznati urlik!

Ključne riječi

Komentara 1

SO
soso
08:45 22.01.2015.

ma lik je skroz ok za one koji ga ne gledaju kroz prizmu zavisti i ljubomore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije