Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE U IZRAELU

Evo koji će po redu nastupati Roko na Eurosongu i tko mu je sve suparnik

Foto: PETAR BEGOVIĆ
1/7
03.04.2019.
u 10:33

Roko je na setu rock-opere "Jesus Christ Superstar" u kazalištu Komedija snimio i spot u režiji Darija Lepoglavca, a prvi kadrovi predstavljeni su jutros u emisiji "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a.

Roko Blažević, hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu u Izraelu, nastupit će 10. po redu u drugoj polufinalnoj večeri  s pjesmom "The Dream", autora Jacquesa Houdeka, Charlieja Masona i Andree Čubrić. Od zemalja iz regije u drugom polufinalu je i Sjeverna Makedonija, koja nastupa 17. po redu od 18 zemalja. Od dosadašnjih eurovizijskih pobjednika u polufinalu s Rokom su i Irska, Švicarska, Švedska, Danska, Austrija, Norveška, Rusija, Nizozemska i Azerbajdžan. 

Podsjetimo, Roko je na setu rock-opere "Jesus Christ Superstar" u kazalištu Komedija snimio i spot u režiji Darija Lepoglavca, a prvi kadrovi predstavljeni su jutros u emisiji "Dobro jutro Hrvatska" HRT-a. 

Foto: Eurosong

- ‘Spot smo snimali desetak sati, gotovo čitavu noć, no cijela ekipa bila je toliko puna entuzijazma i vjere u ovu pjesmu i spot da smo istinski uživali i jedva čekam da hrvatska, ali i europska publika premijerno vidi spot koji će već po ovoj genijalnoj scenografiji biti jedinstven. Ne želim puno otkrivati o radnji spota, no sigurno ćemo izazvati reakcije, a to je i cilj - ovo je takav festival, natjecanje na kojem želim pronijeti poruku pjesme, nisam tu samo da lijepo otpjevam, već da kroz svoju glazbu pronosim i poruku u koju vjerujem i za koju želim da dopre do srca milijunske publike! Siguran sam da ovakvom pozitivnom energijom i umjetničkim vjetrom u leđa možemo izboriti ulazak u veliko finale Eurosonga, a tada je sve moguće - kazao je Roko. 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije