Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Evo kako izgleda kad Jole glumi repera, ovakvog ga još nismo vidjeli: 'Legendo!'

Foto: Vjeko Bilota
1/38
27.11.2023.
u 07:00

Splitski pjevač Joško Čagalj Jole prošlog je vikenda nastupio u Torontu te je snimio zanimljiv video u kojem s prijateljem repa.

Splitski pjevač Joško Čagalj Jole (51) prošlog je vikenda održao koncert u Torontu. Ondje se lijepo proveo, zabavio, podružio s obožavateljima, a stekao je i jednog novog prijatelja s kojim je snimio zabavan video za društvenu mrežu Instagram. - Shake, shake - napisao je Jole u opisu videa u kojem njegov prijatelj repa, dok i on u pozadini oponaša tipične reperske pokrete. - Ljudi, ovdje sam s Jolom iz Hrvatske, volimo Hrvatsku! pozdrav Hrvatska - govori u videu Jolin prijatelj koji je iz Trinidada i Tobaga, a nakon repanja i zanimljivog skakutanja, zagrljeni šalju pozdrave ljudima iz obje zemlje. 


- "Nalaziš prijatelje gdje god odeš", "Pozdrav legendo, volimo te" - samo su neki od komentara Jolinih obožavatelja u komentarima ispod objave, uz naravno, emotikone koji plaču od smijeha. Inače, glazbenik je nedavno zabavio obožavatelje i videom u kojem pleše sa svojom najstarijom kćeri Ivom uz Severinin hit - Mala je dala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jole (@joleofficial)

 

VEZANI ČLANCI:


Podsjetimo, glazbenik je sa suprugom Anom Čagalj u braku od 2006., a zajedno imaju četvero djece. Osim lijepe tinejdžerice Ive, tu su i kćeri Ema i Tija te sinčić Ivan. Bračni par se vjenčao u solinskoj crkvi Gospe od Otoka i slavlje su tada nastavili u jednom splitskom restoranu s 300 uzvanika, čiji je vlasnik bio autor Jolinih pjesama Tonči Huljić. - Jednom sam je vidio… Zapravo vidio sam njenu nogu u minici pa sam se okrenuo, a kasnije mi je jedan prijatelj rekao da je ona dobra cura i normalna. Tako je prošlo nekoliko mjeseci, ja sam išao u videoteku vratiti film, došao na piće, ona je bila s nekom prijateljicom. Pa sam zapisao krivi broj mobitela, zamijenio sam brojeve. Kasnije smo se dopisivali i tako - rekao nam je svojedobno omiljeni splitski pjevač. 

 

 

Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospoom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'.

 

Komentara 2

NE
NervozniPoštar
09:03 27.11.2023.

Jel' ima u Splitu netko tko nije legenda?

Avatar Bosancic
Bosancic
07:42 27.11.2023.

Ali muje to novi decko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije