Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suze na tulumu

Ervin se potpuno slomio pred Barbarom: Što si mi učinila?

big brother
Foto: Screenshot
29.10.2015.
u 10:42

Alkohol je potpuno dotukao Ervina koji je zaplakao u Barbarinu krilu zbog neuzvraćene ljubavi

Nakon što su uspješno izvršili dnevni zadatak Big Brother je stanare počastio tulumom kako bi predahnuli od napornih proba za predstavu "Čarobnjak iz Oza". Na tulumu ni ovog puta nije nedostajalo alkohola, dobre zabave, ali i suza.

Alkohol je potpuno dotukao Ervina koji je zaplakao u Barbarinu krilu zbog neuzvraćene ljubavi.

– Što si mi učinila – jedva je izgovorio zavodnik iz Sarajeva na što mu je Barbara ponovila da nije ni vrijeme ni mjesto da razgovaraju o tome jer se nalaze u Velikom bratu.

– Sve se vraća. On je povrijedio Steffani, sada njega Barbara vrti oko malog prsta. Jedina razlika je to što je Steffani imala snagu i ponos, dok on nema ni jedno ni drugo – zaključila je jedna obožavateljica na službenoj Facebook stranici showa.

"Šta si mi uradila?" #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 28. listopad 2015

>>Mirjani je dosta: Najavila da izlazi iz Big Brother kuće i rasplakala Zoricu!

>>Pogledajte kako se Ervin iz Big Brothera snašao u ulozi fatalnog zavodnika

Komentara 5

Avatar NikadRobom
NikadRobom
12:04 29.10.2015.

Nekada smo odrastali uz Opstanak i slicne obrazovne emisije,sada molim Boga da mi djeca slucajno ne upale TV i gledaju ovo cudo.

SE
sesvečan
11:50 29.10.2015.

...svala čast onome tko ih je odabrao...trebalo ih je maknuti iz stvarnog svijeta jer oni su korov....šteta kaj ne ostaju zauvijek tu gdje jesu.....

IK
ikonoklast
11:48 29.10.2015.

zar nisu one Srpkinje iz rijeke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije