Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humani glazbenik

Eminem dobio sud protiv Audija, novac ide za pomoć Detroitu

eminem
pixsell
31.07.2011.
u 15:44

Eminem i njegov menadžment u lipnju su pokrenuli parnicu jer je Audi koristio njegov hit u reklami koja promovira njihov novi model. Kako ta pjesma već jest u reklamnom spotu za Chrysler, tužba je bila neminovna.

Reper Eminem dobio je sudski spor protiv njemačkog Audija, tvrtke koju je tužio zbog neovlaštenog korištenja njegove pjesme "Lose Yourself". Eminem i njegov menadžment u lipnju su pokrenuli parnicu jer je Audi koristio njegov hit u reklami koja promovira njihov novi model.

Kako ta pjesma već jest u reklamnom spotu koji je pjevač snimio za Chrysler, tužba je bila neminovna. Nakon što je sud presudio u Eminemovu korist, dvije su se strane nagodile. Eminem je od Audija navodno tražio da iznos u cijelosti uplati u humanitarni fond za njegov rodni grad Detroit.

Ključne riječi

Komentara 1

BM
bmihalje
17:32 31.07.2011.

\"Craissler\"... pa mislim.. google is your friend.. Chrysler. ni blizu. svaka čast za njega, u svakom slučaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije