Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pričao o ovisnosti

Eminem: Da sam stigao u bolnicu dva sata poslije, umro bih

eminem
Pixsell
01.07.2013.
u 19:55

Poznati reper priznao je da ga je ovisnost o tabletama skoro odvela u smrt. U najgoroj fazi konzumirao je 90 tableta dnevno.

Dokumentarac 'How To Make Money Selling Drugs' šokirao je američku javnost otkako je nedavno krenulo njegovo prikazivanje. Dokumentarac Matthewa Cookea okupio je zvjezdanu ekipu koja je progovorila o svojim iskustvima s drogama, dilerima i ovisnostima. Osim toga Cooke je okupio brojne dilere, zaposlenike zatvora i lobiste koji žele strože zakone kad je dilanje u pitanju. Sa svima je obavio intervjue te dokumentarac prikazuje na koji se način može zaraditi novac od dilanja u 10 jednostavnih koraka.

Posebno je medije dirnuo Eminem, koji je otkrio kako je skoro preminuo. – Ne znam kad je to za mene postao problem, no sviđalo mi se sve više i više. Kad bi mi netko rekao da imam problem, potjerao bih ga. Nisam uzimao kokain, pušio crack, nisam uzimao klasične droge. Mislio sam da to mogu kontrolirati, ispričao je Eminem o ovisnosti o Valiumu i Vicodinu. – Da sam došao u bolnicu dva sata poslije, umro bih. Organi su mi počeli otkazivati, dodao je reper. – Nisam vjerovao da netko može prirodno biti sretan, uživati u životu, a da nije na nečemu, zaključio je Eminem.

>>Beskućnik tuži Eminema za devet milijuna dolara zbog krađe reklame

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije