Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema problema s golotinjom

Moderna Lady Godiva skinula baš sve sa sebe, obožavatelji se pitaju: 'S kojeg si ti planeta?'

Emily Ratajkowski
Foto: Instagram
1/9
07.07.2016.
u 19:29

Na ovaj potez predivna 25-godišnjakinja odlučila se kako bi utjelovila mitološku plemkinju za novo izdanje magazina Harpers Bazaar

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski vojsku od gotovo 7 milijuna svojih obožavatelja na društvenim mrežama često časti golišavim fotografijama. No ovog puta Emily je odlučila otići korak dalje pa je sa sebe skinula baš sve! Na ovaj potez predivna 25-godišnjakinja odlučila se kako bi utjelovila mitološku plemkinju Lady Godivu za novo izdanje magazina Harpers Bazaar. 

Njeni obožavatelji nisu mogli sakriti oduševljenje viđenim, a neki od njih zapitali su s kojeg planeta dolazi. Nije nedostajalo ni bračnih ponuda, a tajanstvena manekenka na komplimente nije odgovarala. 

"Tajna njezine zavidne linije leži u tjelovježbi, ali i pravilnoj prehrani. Doručkujem proteinske shakeove, a preko dana trudim se jesti više manjih, hranjivih obroka. Voće i povrće su obavezni, a jednom tjedno počastim se kalorijskom bombom", otkrila je ljepotica u jednom intervjuu. 

>>'Volim te, ali ovako mršava nisi nimalo lijepa'

Komentara 7

Avatar Babaluji x
Babaluji x
07:16 08.07.2016.

kako meni ta mala dobra :)))

LI
liliZG
10:05 08.07.2016.

vidi se manje nego kod obučenih kardašijanki....

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:55 08.07.2016.

uostalom, mi Hrvati bi je upitali s koje planete je dosla, ne s kojeg planeta. Tako da je vec po jeziku jasno od kud su ti obozavatelji, ali i autor ovog promasenog teksta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije