Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su bili primjer ljubavi

Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

costner
Foto: Reuters/PIXSELL
1/19
10.08.2023.
u 07:00

Nakon što je Ella Dvornik potvrdila za medije razvod od britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea, prisjetili smo se i ostalih poznatih kojima ova godina nije donijela veliku sreću u ljubavi

Iako su podaci Državnog zavoda za statistiku o broju razvoda u Hrvatskoj prošle godine pokazali padajući trend, kako ih se lani razvelo samo 4454, što Hrvatska nije zabilježila u protekla dva desetljeća, ova godina ne daje istu nadu. Lani je naime broj sklopljenih brakova (20.210) bio najveći u posljednjih pet godina, a razveo se tek svako peti.

Međutim, kada su u pitanju poznati Hrvati, iako se ne zna kako će godina završiti, ali nije krenula dobro po tom pitanju. U utorak je Hrvatsku šokirala vijest da se nakon četiri godine braka s britanskim poduzetnikom Charlesom Pearceom (45) razvodi naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik (32). Iako se o ovom razlazu šuškalo neko vrijeme, vijest je Ella tek sada.

VEZANI ČLANCI

– Da, istina je, u procesu smo razvoda – otkrila je influencerica i blogerica za novi broj Storyja. Par je na početku veze živio u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb, vjenčali su se u Las Vegasu i dobili su dvije kćeri Balie i Lumi, s kojima su se prije dvije godine preselili u Bale jer je život u Istri više bio po guštu Charlesu. Tamo su kupili i kuću, a prošle godine Charles je sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom razdoblju odlučio i zatvoriti za javnost svoj profil na Instagramu.

Foto: Instagram

U travnju ove godine Glas Istre pisao je kako je Charles  svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. A iako je Ella potom glasine demantirala i za naš Ekran, čini se kako samo nije bila spremna pričati o svom privatnom životu. 

U prvim danima siječnja sve je šokirala vijest i o razvodu glumice Jelena Perčin (42) i crnogorskog glumca Momčila Otaševića (33) nakon pet godina braka. - Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi - rekla je za Gloriju u siječnju te dodala da joj je teško, no da je koncentrirana na to da bude maksimalno prisutna radi djece. Inače, Jelena i Momčilo zajedno imaju dvoje djece, sina Jakšu i kćer Mašu. Momčilo i Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine. Jelena iza sebe ima i brak s poduzetnikom Kristijanom Babićem iz kojega ima kćer Lotu.  

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL/ilustracija

Nakon njih,  saznalo se da se i Ante Gelo (48) u tajnosti razveo, a i da je već pronašao novi ljubav. Skladatelj i gitarist godinama je čuvao svoj privatni život daleko od javnosti, no kako je Story ekskluzivno doznao, srce 49-godišnjeg umjetnika osvojila je HRT-ova producentica Petra Topolovec, koja na nacionalnoj televiziji radi posljednje četiri godine. A za početak kolovoza planirano je i vjenčanje.

Par se upoznao upravo na Prisavlju dok su surađivali na projektu 'Trag u beskraju', koncertima posvećenim prerano preminulom glazbenom velikanu Oliveru Dragojeviću koji se održavaju u Veloj Luci. Gelo i Petra vjenčat će se baš na Korčuli. Gelo s bivšom suprugom ima troje djece, pa zato želi da ceremonija novog braka prođe bez puno pompe. 

No, nije bilo sreće ni van granica Hrvatske kada su slavni u pitanju. Pjevačica Ariana Grande (30)  se razvodi od agenta za nekretnine, Daltona Gomeza. 2020. godine na društvenim je mrežama otkrila je da je zaručena, objavila je seriju privatnih fotografija s novim odabranikom, te pokazala dijamantni prsten na lijevoj ruci. Uz objavu je napisala i: 'Zauvijek i još malo'. Vezu su okrunili brakom godinu dana kasnije u svibnju.  Ipak, čini se da nije sve bilo tako ružičasto kako se činilo ranije, a veza koju je Ariana držala podalje od javnosti nije potrajala. Pjevačica se, naime, na Wimbledonu prije mjesec dana pojavila bez vjenčanog prstena, a sve slike sa suprugom Daltonom je izbrisala s Instagrama. Američki mediji potom pišu kako se zaljubila na setu u svog kolegu Ethana Slatera, broadwayskog glumca, pjevača i kompozitora te da je vjerojatno ova afera uništila njezin brak. Glumac je u vrijeme kada je upoznao Arianu isto tako bio oženjen, štoviše pet godina je bio braku s Lily Jay s kojom se počeo viđati još 2012. godine. Ariana i Ethan ponašaju se kao ljubavni par i izlaze zajedno, no zbog osude obožavatelja, pitanje je hoće li njihova veza preživjeti i nakon što produkcija filma završi.

Foto: instagram

A nakon sedam godina ljubavi stigla je vijest i kako se razvode glumci Sofia Vergara (51) i Joe Manganiello. Mnogima jedan od najljepših hollywoodskih parova, čiji brak se činio savršenim potvrdili su za medije da je njihovo ljubavi. "Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života", poručili su u zajedničkoj izjavi za strane medije. Vatrena Vergara najpoznatija po ulozi u seriji "Moderna obitelj" 2015. je razmijenila bračne zavjete sa zgodnim Joem Manganiellom čiji su preci iz Hrvatske, s otoka Murtera. Upoznali su se 2014. i zaručili šest mjeseci kasnije. Svadbeno slavlje održano je u Palm Beachu na Floridi kamo su pristigle i brojne svjetske face koje su se našle na popisu 400-tinjak uzvanika hollywoodske svadbe došao kraj. 

Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell

Još jedna glumica koja je iznenadila razvodom je i Reese Witherspoon (47) koja je u ožujku potvrdila da se razvodi od supruga Jima Totha, agent za talente. Par se vjenčao u ožujku 2011. na Witherspooninom ranču u Ojaiju u Kaliforniji, sjeverozapadno od Los Angelesa. U rujnu 2012. par je dobio dječaka po imenu Tennessee James.

Foto: Profimedia

"Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili", rekao je par u zajedničkoj izjavi objavljenoj na Witherspooninom Instagram računu. "Naš najveći prioritet je naš sin i cijela naša obitelj dok prolazimo kroz ovo sljedeće poglavlje", dodali su. Witherspoon ima dvoje starije djece - kći Avu i sina Deacona s prvim suprugom Ryanom Phillippeom. 

Isto tako, prošli mjesec saznalo se kako se i Pop zvijezda Ricky Martin (51) i njegov suprug Jwan Yosef (38) razvode nakon šest godina braka. 

"Odlučili smo okončati naš brak s ljubavlju, poštovanjem i dostojanstvom prema našoj djeci i poštujući ono što smo iskusili kao par svih ovih prekrasnih godina. Sada je naša najveća želja održati zdravu obiteljsku dinamiku i odnos usredotočen na mir i prijateljstvo kako bismo nastavili zajednički odgoj naše djece, čuvajući poštovanje i ljubav koju imamo jedno prema drugome", napisali su u zajedničkoj izjavi na društvenim mrežama. 

Foto: PA/Pixsell

Martin i Yosef počeli su se viđati 2015. godine. Vezu su potvrdili godinu dana kasnije kada su ujedno obznanili i zaruke. Godine 2017. su se vjenčali. U braku su uz pomoć surogat majke dobili dvoje djece - kćer Luciju rođenu 2018. i sinčića Renna koji je u obitelj stigao godinu dana kasnije.

A još u svibnju saznalo se i da se glumac Kevin Costner (68) i dizajnerica Christine Baumgartner (49) razvode nakon 18 godina braka. Christine je podnijela zahtjev za razvod, a kao razlog razvoda naznačila je 'nepomirljive razlike'.

"Dogodile su se okolnosti izvan njegove kontrole koje su dovele do toga da Costner mora sudjelovati u brakorazvodnoj parnici", potvrdio je glumčev glasnogovornik i molio medije za poštivanje privatnosti para i njihove djece.

Kevin Costner and Christine Baumgartner attending the Vanity Fair Oscar Party 2022, Wallis Annenberg Center for the Performing Arts, Los Angeles. Credit: Doug Peters/EMPICS Photo: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION
Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION

Naime, par zajedno ima troje djece: Caydena Wyatta (15), Hayesa Logana (14) i Grace Avery (12), a dizajnerica je zatražila zajedničko skrbništvo nad djecom. Costner se s tim složio.

VIDEO Ella Dvornik oglasila se nakon novih šuškanja o bračnim problemima: 'Što mene sve dočeka'

Komentara 7

LE
lector2corrector
07:52 10.08.2023.

majko mila, šta sve ovaj nepotpisani/a piše. Između ostalog: "brak" Ricky Martina bio "primjer ljubavi"...

LO
Lokislav
09:26 10.08.2023.

Sve neki slavni ljudi: Sofia Vergara, Joe Manganiello, Reese Witherspoon, Kevin Costner, Momčilo Otašević i Ella Dvornik…

VI
virinvanizaćoška
14:44 10.08.2023.

Ela slavna? O bok te mazo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije