Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više nisu zajedno

Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Foto: Instagram
1/11
08.08.2023.
u 12:31

Dugo se šuškalo kako je njezin brak s Charlesom Pearceom u krizi, a sada je i sama influencerica potvrdila kako je njihovu braku došao kraj

Već dulje vrijeme nagađalo se kako je brak Elle Dvornik i njezina supruga Charlesa Pearcea u krizi, a sada je Ella potvrdila vijest da se razvodi. 

– Da, istina je, u procesu smo razvoda – otkrila je influencerica i blogerica za novi broj Storyja. Par je na početku veze živio u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb, vjenčali su se u Las Vegasu i dobili su dvije kćeri Balie i Lumi, s kojima su se prije dvije godine preselili u Bale jer je život u Istri više bio po guštu Charlesu. Tamo su kupili i kuću, a prošle godine Charles je sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom razdoblju odlučio i zatvoriti za javnost svoj profil na Instagramu.

U travnju ove godine Glas Istre pisao je kako je Charles  svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. Ta se vijest pojavila nakon što je Ella na profilu svog alterega Alterelle na Instagramu objavila nekoliko znakovitih poruka koje su dale naslutiti da ju je netko ozbiljno naljutio, možda i povrijedio.

VEZANI ČLANCI

"Nitko me nije silovao kao moj vlastiti život zadnjih nekoliko mjeseci. Znači, govorim, ono, dvostruka penetracija na suho u d*pe. Ali svejedno se budim svako jutro i smijem se jer znam da mi svemir daje samo ono što mogu podnijeti. A kad napokon svrši – je*at ću mater i babu i ćaću i didu svima", napisala je Ella na profilu Alterelle. "I sakrijte svoje muževe", dodala je u priči. Ella nam je u velikom intervjuu za naš Ekran u svibnju demantirala navode o razvodu, a i objasnila neke objave, za koje tvrdi da su ih mnogi pogrešno shvatili.

GALERIJA Ella Dvornik

1/15

– Mi imamo bračni odnos i nevjerojatan je interes za njega – izjavila je kratko glazbenica i influencerica te dodala: 

– Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bih promovirala pjesme, te taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su od posta lika iz metaverzuma, koji su vidjeli na profilu izmišljene osobe, povezali s mojim životom i napravili fake news.

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

Komentara 76

Avatar Art of Noise
Art of Noise
13:40 08.08.2023.

Velin ja, Gavrilovićeva pašteta ima duži rok trajanja od braka danas.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
13:15 08.08.2023.

Gospođi Elli je zanimanje Influencer. Njezinom mužu Charlesu, pazi sad, Influencer husband (muž influecerice). Uglavnom, tu nitko ne zarađuje (dovoljno)....

Avatar _ZBREGOV
_ZBREGOV
13:13 08.08.2023.

nabildala cice i sad "piči"! 🤡🤡🤡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije