Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u izolaciji

Ella Dvornik uputila apel Vladi: 'Nadam se da ćete spasiti radna mjesta'

Ella Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
01.04.2020.
u 07:00

Ella Dvornik pitala je obožavatelje kako se osjećaju u izolaciji te misle li da mogu ovako još izdržati nekoliko mjeseci, a većina njih izlazila je bojazan zbog prihoda koji su zbog pandemije na nuli.

Zbog epidemije koronavirusa mnogi su proteklih tjedana zatočeni u svojim domovima. Karantena mnogima teško pada, a jedna od njih je i Ella Dvornik koja je na svom Instagramu pratitelje upitala kako se osjećaju u izolaciji te misle li da mogu ovako još izdržati nekoliko mjeseci. - Sumnjam da ću dobiti plaću ako se ovako nastavi... A onda neću izdržati - komentirala joj je jedna pratiteljica, na što je Ella odgovorila: "Većina nas tako razmišlja." Kći Dine Dvornika koja je i sama privatnica uputila je Vladi apel da donese mjere kojima će se spasiti radna mjesta.

Ella Dvornik
1/5

- Užasno je ovo za poslovanja diljem Hrvatske. Stopirali su rad, a davanja i dalje idu.   Ako ova korona ne stane brzo, mnogi će zatvoriti firme i samim time će puno ljudi dobiti otkaz. Što ima da smo izašli iz recesije i opet smo u recesiji! Nadam se da će Vlada RH donijeti još novih mjera da se spase radna mjesta - komentirala je Ella i u objavi označila profil Vlade.

 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Neki od obožavatelja blogerici su se požalili da im je psihički teško neprestano biti kod kuće, a Ella je otkrila da ni njoj nije lako s dvoje djece. - Najgore je objasniti Balie da ne može van i to kad vidi drugu djecu kroz prozor - otkrila je Ella koja inače, priznaje, voli biti u kući, ali sve ovo ipak joj teško pada.

- Ja sam inače jako puno doma jer volim biti u kući, ali ovo mi je isto malo šok za organizam. Zapela sam i teško mi je sad kad Balie ne ide u vrtić, plus beba. Ne uspijevam zaspati prije jedan ujutro zbog njih, a bude me cijelu noć i dižu rano ujutro. Pa se ti tako oporavljaj od operacije. U svakom slučaju, želim raditi nešto kreativno sad kad smo svi doma, ali ne stignem naći vrijeme za sebe. Jedva čekam vrtić - zaključila je Dvornik.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
07:17 01.04.2020.

Pitala je obožavatelje??????? Obožavatelje???? Tko je ona i zašto ima obožavatelje? Zna li ona što je radno mjesto? Nemojte nas dugo držati gladnima ovakvih informacija, čim prije izvjestite nas što o sličnim temama ima za reći i Ava Karabatić!

PL
@ploto@
07:24 01.04.2020.

Ova vucibatina nema dana radnog staža,a nije niti završila normalnu školu.Ona je relevantna jedino za ništavilo i mlaćenje prazne slame.Prenošenje njenih objava je totalna debilana,ali izgleda da je cilj da se zaglupljuje narod s budalaštinama.

AF
afer
07:36 01.04.2020.

Nešto nije u redu, gdje je Veljaća, kasni ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije