Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Prvi prekid u showu: Lidija u suzama napustila Alena i otišla u hotel

Foto: RTL
1/8
31.03.2020.
u 15:32

Alen je njihovo razdvajanje vidio kao pozitivnu odluku i rekao kako su se oboje tako imali prilike odmoriti.

Novije epizode kontroverznog showa "Brak na prvu" pune su drame među parovima, a ni najnovija nije nikakav izuzetak. 

Nakon što je gledatelje zaintrigirao buran odnos bivše kandidatkinje Gospodina Savršenog Nikoline Tutić i Adama Kronera, ovaj put s glavnu dramu izazvali profesorica Lidija Stević i zaštitar Alen Topić. Tako su gledatelji mogli vidjeti i prvi prekid u realityju u kojemu su ih spajali upravo stručnjaci.

Lidija je otkrila da nije živjela s Alenom u zajedničkom stanu kao što to rade ostali parovi, te da je u suzama napustila Alena i otišla u hotel. 

1/10

- Otišla sam iz stana zato što je situacija između mene i Alena bila malo prenapeta. To uopće nisam bila ja. Maknula sam se malo da se smirim i da vidim sve iz neke druge perspektive - rekla je Lidija te dodala i ponovila kako Alena smatra licemjernim. 

Alen je njihovo razdvajanje vidio kao pozitivnu odluku i rekao kako su se oboje tako imali prilike odmoriti.

- Trebalo nam je malo odmora, da se opustimo i da saberemo misli. Nakon tri dana, naravno da se veselim vidjeti svoju ženu - rekao je, no kasnije joj je zamjerio to što je jako glasna i što mu često upada u riječ te joj je pokušao objasniti kako u njihovom odnosu nedostaje parlamentarnosti, dok su ostali kandidati komentirali kako se ponašaju nezrelo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije