Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznata influencerica

Ella Dvornik javila se na Instagramu i komentirala nevrijeme u Istri: 'Ovo je Armagedon'

Foto: Instagram
1/10
29.08.2023.
u 13:00

Ella je ranije potvrdila da se razvode, a potom je kazala da će se na neko vrijeme maknuti s društvenim mreža, no čini se kako influencerica nije dugo mogla biti bez Facebooka i Instagrama te se brzo krenula ponovno javljati. Sada se Ella osvrnula na nevrijeme koje je zahvatilo dio Hrvatske.

Influencerica Ella Dvornik (32) ovih je dana pod povećalom javnosti zbog razvoda od supruga Charlesa Pearcea. Ella je ranije potvrdila da se razvode, a potom je kazala da će se na neko vrijeme maknuti s društvenim mreža, no čini se kako influencerica nije dugo mogla biti bez Facebooka i Instagrama te se brzo krenula ponovno javljati. Sada se Ella osvrnula na nevrijeme koje je zahvatilo dio Hrvatske. 

"Dobro jutro. Ne znam kako je kod vas, al' u Istri je Armagedon i čini se da neće uskoro prestati", napisala je Ella uz fotografiju na kojoj se čini da gleda kroz prozor dok u ruci drži šalicu kave.

Foto: instagram

Ranije je objavom na kojoj je pokazala kako provodi vrijeme te kako se uputila na trčanje i kako teško diše među pratiteljima potaknula jednu temu. S pratiteljima je podijelila pitanje koje je dobila.

"Jesi li ti to opet trudna?" pitao ju je pratitelj, a ona je odgovorila: "Jes duh sveti." U njezinu obranu stali su drugi pratitelji koji su istaknuli i da je to njezina stvar, a u obranu je stala i njezina majka Danijela Dvornik.

VEZANI ČLANCI:

"Može li malo mira i slobode?" napisala je.
Osim toga, Ella se sad javila s novom objavom te ponovno potaknula analizu. Posljednjim videom koji je podijelila na svojem profilu na Instagramu zabrinula je obožavatelje.

"Kad ti netko daje savjete koje nisi tražio", napisala je uz video u kojem je pokazala šav na obrvi, a neki su primijetili i nešto drugo. "Je li to ona ima masnicu i ožiljak na obrvi?", "Je li taj šav OK?", "Di si glavom roknula?" nizali su se komentari na koje Ella zasad ne odgovara.

Inače, Ella je izrazito aktivna na društvenim mrežama, a sa svojim pratiteljima dijeli i privatni i poslovni život.

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Ključne riječi

Komentara 23

ZV
Zvuk
15:53 29.08.2023.

E ljudi, pa ovu stite kao lickog medvjeda! Ovdje je vise komentara izbrisano nego na temama iz ukrajinskog rata! Sto bi sad Vakula tek rekao, dobio je konkurenciju, strucnjakinju za klimu.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:46 29.08.2023.

Pa do kad ovo...? Svaki dan jedne te iste bezveznjače. Doooo kaaaad? I zašto?

Avatar xenon
xenon
17:29 29.08.2023.

Da li fluencerica zna što je Armagedon?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije