Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zovu ga i mirotvorcem

Elita Hollywooda okreće leđa Putinu, ali njegovi vjerni pristaše poput Stevena Seagala su i dalje uz njega

FILE PHOTO: Russia's Prime Minister Vladimir Putin waves while riding a Harley Davidson Lehman Trike near Sevastopol
Foto: SERGEI KARPUKHIN/REUTERS
1/8
13.03.2022.
u 13:20

Putin je znao da mu druženje i fotografiranje s nekim celebrity osobama može biti korisno za njegov ugled i stvorio je prijateljske odnose s Mickeyjem Rourkeom, Stevenom Seagalom, Oliverom Stoneom i Gerardom Depardieuom.

Prije 12 godina na jednoj humanitarnoj večeri u Sankt Peterburgu hollywoodska elita Sharon Stone, Kevin Costner, Kurt Russell, Goldie Hawn, Gérard Depardieu, Vincent Cassel, Monica Bellucci i brojni drugi zadivljeno su gledali Vladimira Putina i pljeskali mu dok je na pozornici pjevušio pjesmu "Blueberry Hill". Sada kada je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu i kada cijeli svijet okreće leđa ovoj zemlji to je učinio i Hollywood pa velika glumačka imena poput Angeline Jolie, Seana Penna, Marka Ruffala i drugih daju svoju potporu opkoljenoj Ukrajini.

Putin je znao da mu druženje i fotografiranje s nekim celebrity osobama može biti korisno za njegov ugled i stvorio je prijateljske odnose s Mickeyjem Rourkeom, Stevenom Seagalom, Oliverom Stoneom i Gerardom Depardieuom. Francuska glumačka legenda  Depardieu u siječnju 2013. je dobio i rusku putovnicu, a u pozadini toga bilo je njegovo neslaganja s poreznom politikom predsjednika Françoisa Hollandea (67). Sve do nedavno bio je veliki Putinov pristaša i uvijek je o njemu govorio u superlativima, a nedavno je ipak poručio Rusiji kako bi bilo dobro da polože oružje. Mickey Rourke je za Putina govorio da je veliki gospodin s kojim se nekoliko puta susreo i vodio ugodne razgovore. Steven Seagal uvijek je otvoreno pokazivao svoju naklonost Putinu, a prošle godine u svibnju je postao član sestrinske stranke Putinove Ujedinjene Rusije prokremaljske Pravedne Rusije - Domoljubi za pravdu.

Svoj stav o Putini nije previše promijenio ni nakon ruske invazije na Ukrajinu i na taj rat osvrnuo se ovako: Gledam na Rusiju i Ukrajinu kao na jednu obitelj i stvarno vjerujem da je  vanjski entitet troši ogromne svote novca kako bi provocirao dvije zemlje da budu u zavadi jedna s drugom. Redatelj Oliver Stone prije nekoliko godina snimio je dokumentarni serijal kroz razgovore s Vladimirom Putinom i prije tjedan dana osvrnuo se na ratno stanje u Ukrajini i naglasio kako treba pogledati širi kontekst trenutnih događanja. 

- Usred histerije zapadnih medija, optuživanja Putina za krvava ubojstva i izostavljanja ključnih činjenica kada nisu zgodne, najvažnije je razumjeti cijeli spektar onoga što se događa i, iznad svega, jasno razmišljati - poručio je Stone koji je u brojnim intervjuima isticao kako je Putin marljiva osoba i mirotvorac. 

VIDEO Kličko prisustvovao vjenčanju na prvoj crti bojišnice: "Zaštitit ćemo život Kijeva i naše države"

 

Komentara 2

Avatar apokalipsa
apokalipsa
14:57 13.03.2022.

Civilizacijske Jude . Prodali se za šaku zlata .

GA
Gazi
23:46 13.03.2022.

Čudi me da može sjesti na američki motocikl kao i ekipa iz noćnih vukova. Vole glumiti američku bikersku stil ali fuj zapad. Licemjerje na kvadrat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije