Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Ekipa 'Života na vagi' oprašta se od Nevena, Marijana Batinić u šoku: 'Bio je omiljen'

Foto: RTL
1/14
29.12.2021.
u 18:55

- Bio je iskren, odan prijatelj i član tima. Uvijek bi rado poslušao svakoga, ali isto tako imao čvrst stav i radio po svome - prisjetio se Ivan Krolo svog kolege Nevena Vuljankovića.

Natjecatelj prve sezone showa 'Život na vagi' Neven Vuljanković iznenada je preminuo u 40. godini. Ova vijest potresla je njegove prijatelje, ali i ekipu emisije. Od njega su se oprostili voditeljica Marijana Batinić i pobjednik prve sezone showa Ivan Krolo. - Ovo je baš tužna vijest. Iskrena sućut Nevenovoj obitelji. Bio je omiljeni kandidat prve sezone, a svojom upornošću i radom dokazao je da riječ 'nemoguće' ne postoji - prisjetila se Batinić za RTL.hr.

Krolo je kazao da je Neven bio ljudina. - Ne samo svojom pojavom, već uvjerenjima koja je imao u životu. Bio je iskren, odan prijatelj i član tima. Uvijek bi rado poslušao svakoga, ali isto tako imao čvrst stav i radio po svome. Rado ću ga se sjećati, i ovim putem dajem saučešće supruzi Ivani i obitelji - kazao je.

Podsjetimo, Neven je tri sezone glasio za najtežeg kandidata. U show je ušao s više od 240 kilograma, a na to ga je potaknula želja za osnivanjem obitelji. Dodajmo da je Vuljanković preminuo jutros u bolnici.

VIDEO Donosimo pregled filmske godine

 

Komentara 1

SA
Samuraj
19:42 29.12.2021.

Sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije