Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na dodjeli zlatnih globusa

Eddieja Murphyja ismijavao komičar jer ima desetero djece, on kasnije poručio: 'Gledajte svoja posla'

Foto: Hrvoje Jelavić/ Davor Puklavec/ Pixsell
1/15
11.01.2023.
u 22:00

Tracy Morgan se našalio na račun kolege zbog toga što ima desetero djece.

Američki komičar i glumac Tracy Morgan tijekom dodjele Zlatnih globusa našalio se na račun kolege Eddieja Murphyja i to zbog toga što on ima desetero djece.

- Čovječe, imaš desetero djece, jako si loš u tome da ga izvadiš na vrijeme - rekao je Morgan Murphyju i pritom je sarkastično dodao kako Eddie i njegova djevojka Paige Butcher vjerojatno žele srušiti rekord Boba Marleyja koji je ima jedanaestero djece. 

- Ti trebaš samo pogledati u Paige i ona je već trudna - poručio mu je Morgan i potom uručio Cecil B. DeMille nagradu.

Inače, Murphy ima desetero djece s pet različitih žena. Erica (33) je dobio s bivšom ženom Paulette McNeely, Briju (33), Mylesa (30), Shayne (28), Zolu (23) i Bellu (20) s Nicole Murphy, zatim Christiana (32) s Tamarom Hood, Angel (15) s Melanie Brown. Eddie sa sadašnjom djevojkom Paige Butcher ima dvoje djece: Izzy (6) i Maxa (4). 

Eddie kasnije u svom govoru nije reagirao na Morganove šale, ali je zahvalio svojoj djeci na ljubavi i podršci koju od njih dobiva te se na kraju našalio na račun Willa Smitha i lanjskog incidenta s Chrisom Rockom.

- Ovo je nacrt kako postići nešto u životu, prosperirati i ugodno živjeti. Jednostavno je, plaćajte poreze, gledajte svoja posla i ne spominjite ime supruge Willa Smitha - rekao je glumac. 

Dodajmo da je Murphy dobio nagradu za životno djelo te se tako proslavio njegov doprinos svijetu zabave.  

VIDEO Intervju princa Harryja: 'Meghan je žrtva zlostavljanja zbog rase, a Kate je bila protiv Meghan'

 

Komentara 6

VI
vidum
07:17 12.01.2023.

Nije baš da podržavam često mijenjanje žena, ali svaka čast ljudima kojima mogućnosti (financijske) dopštaju da imaju više djece, a oni te mogućnosti koriste. Bravo Eddie, sad si mi još draži. Ovaj drugi je očito u službi lobija koji vlada svijetom u kom živimo.

Avatar AtilaTheGreat
AtilaTheGreat
23:04 11.01.2023.

Taj "zvjezdani" svijet je takva kloaka postao... Čestitam Eddyju i majkama. Ovaj drugi dabogda crka sam i napušten.

DU
Deleted user
23:13 11.01.2023.

Dobar je glumac ali stvarno radi djecu svim ženama koje upozna. Mogao je sa jednom ili barem dvije a ne sa pet njih različitih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije