Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka blizance

Slavna glumica koja je otkrila da je trudna u 49. godini pokazala poveći trbuh na Zlatnim globusima

80th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/8
11.01.2023.
u 10:00

Blizanci bi se trebali roditi u 16. travnja, baš na rođendan njezina pokojnog oca Stephena, koji je preminuo u listopadu 2021. godine. – Osjećam se odlično, hvala na pitanju – kazala je glumica okupljenim novinarima.

Prošla je svečana dodjela jubilarnih 80. Zlatnih globusa na kojoj su i ove godine uživale brojne poznate osobe. Veliko oduševljenje svojom pojavom izazvala je trudna glumica Hilary Swank (48) koja se na dodjeli pojavila sa suprugom Philipom Schneiderom. Hilary se pojavila u dugoj Pradinoj smaragdno-zelenoj haljini s crnim mašnama na ramenima koja je isticala već poveći trudnički trbuh. – Osjećam se odlično, hvala na pitanju – kazala je glumica okupljenim novinarima. 

Dvostruka Oskarovka početkom listopada prošle godine otkrila je da u 49. godini čeka blizance sa suprugom, a detalje o trudnoći iznijela je za Extru. – Moji su mi prijatelji rekli, kada čekaš blizance, da to to udvostručuje hormone, udvostručuje mučnine, udvostručuje se sve – rekla je Swank tada i dodala kako je s trudnoćom i udajom čekala dok ne upozna onog pravog.

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

– Imala sam karijeru i nisam imala pravu vezu sve do... prije četiri godine, i svi elementi su se trebali spojiti i biti kako treba. To je nešto o čemu sam razmišljala još kao mlada djevojka. To mi je bilo na umu, tako da je lijepo biti ovdje i samo biti trudna – kazala je glumica koja se može pohvaliti s dva Oscara za glavnu žensku ulogu – 2000. godine za "Dečki nikad ne plaču" i 2005. za "Djevojku od milijun dolara". 

Blizanci bi se trebali roditi 16. travnja, baš na rođendan njezina pokojnog oca Stephena koji je preminuo u listopadu 2021. godine. 

– Predivno je, sve se posložilo. Moj otac bio je jedan od mojih najdražih ljudi, to je poput odavanja počasti njegovu životu time što će se roditi na njegov rođendan. Bio bi sretan i vrlo uzbuđen zbog mene. On je htio da imam sve što želim u životu i znam da bi on bio sretan zbog toga što sam ja jako sretna – kazala je Swank. 

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na internetu, a zna se i zašto su na koljenima

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:11 11.01.2023.

Malo kasno, al bolje nego da je išla u Zambiju.

FE
Ferdinand
18:09 12.01.2023.

Kad je trebala rađati djecu ganjala je karijeru,sad će s 50 umjesto prabaka postati mama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije