Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na mamu

Ecija Ojdanić pohvalila se uspjehom sina: 'Mala sramota, ali veliki ponos'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/14
28.07.2023.
u 15:43

Ecija trči već nekoliko godina. Često na svojim društvenim mrežama pokazuje kako trenira te dijeli svoje rezultate, a tako je glumica otkrila i da je iza nje već i nekoliko istrčanih maratona

Poznato je kako glumica Ecija Ojdanić (50) voli trčati te da sudjeluje u mnogim trkačkim utrkama, a ljubav prema tom obliku sporta prenijela je i na sina Jakova koji je s njom odradio maraton u Drnišu, a to je Jakovu ujedno bio i prvi maraton. Njegovim uspjehom pohvalila se ponosna mama na svom Instagram profilu.

'Treći dan trećeg izdanja Good festa u Drnišu, i prva Good fest Fun run utrka. I prva utrka mog sina, koji je bio za minutu brži od mene. Što je mala sramota, ali veliki ponos!'' napisala je Ojdanić uz fotografije, a na nekima od njih pozirala je i s Jakovom.

Inače, Good fest pokrenula je sama Ecija.

''To je festival koji je nastao iz moje ljubavi prema kazalištu i ljubavi prema Drnišu. Jednostavno, u meni je već dugo vremena rasla potreba da Drnišu vratim bar dio ljubavi koju sam dobila u svome bezbrižnom djetinjstvu. Trudim se svom gradu dati ljubav kroz ono što najbolje znam, kroz kazališnu umjetnost. Živimo u izuzetno zahtjevnim vremenima, kada je sve teže nego što je bilo inače, no upravo ta vremena bila su pokretač. Želja mi je da ostatak Hrvatske upozna ovaj prekrasni kraj umjetnika, glazbenika, kipara, intelektualaca i vrijednih, srdačnih ljudi. Drniški je kraj destinacija iz snova, naša Provansa, bogate kulturne, povijesne, sakralne, gastronomske i sportske turističke ponude'', rekla je glumica o festivalu jednom prilikom.

VEZANI ČLANCI

 Ecija trči već nekoliko godina. Često na svojim društvenim mrežama pokazuje kako trenira te dijeli svoje rezultate, a tako je glumica otkrila i da je iza nje već i nekoliko istrčanih maratona. Jednom je otkrila i kako se priprema za neke nove.

- Kako sam istrčala odlično vrijeme na tom Verdijevom maratonu, nekako sam htjela vidjeti da li ima u mojim nogama snage za još jedan s obzirom na obveze i sve mi se pokazao idealan taj maraton. Tako da, Bratislava, idem vidjeti da li ću i u kojem vremenu istrčati dva maratona u mjesec dana – otkrila je Ecija u travnju za InMagazin.

- Nekako mi je u pripremi kako sad već i te maratone trčim dosta rutinski, da se okušam u nekakvom ultramaratonu, dakle 50 km, pa 6 sati, pa ćemo vidjeti dalje – dodala je te otkrila i kako se počela baviti trčanjem.

- Uopće nisam voljela trčati i nisam razumjela ljude koji trče. To mi je izgledalo potpuno besmisleno sve dok nisam prestala pušiti. Trčala sam od straha da se ne udebljam. Mučila sam se s tim, ali to je kao nešto što s obzirom na prirodu mog posla možeš obavljati svugdje, i na putovanjima. Staviš tenisice u torbu i trčiš. Onda mi se dogodila ta jedna vrsta preokreta i shvatila sam da je trčanje jedna vrsta meditacije gdje uđeš u jednu predivnu mentalno-fizičku zonu kojom je to postala moja ovisnost, moj ispušni ventil, natjecanje sa samom sobom. Ta vježba izdržljivosti toliko mi je pomogla na svim razinama. Kažu da je trčanje ovisnost, čak je i dokazana ovisnost – rekla je te dodala da sada trenira pet puta tjedno te da joj je za takav ritam potrebna podrška ukućana koju i ima.

VIDEO Posebno ljeto Fani Stipković: Na rodnoj Korčuli pokazala trudnički trbuščić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije