Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI PAR

Ecija Ivušić i Goran Belošević otkrili spol bebe: 'Neka tata uvijek uskoči'

Foto: instagram
1/13
04.09.2023.
u 14:13

Par je organizirao zabavu otkrivanja spola, dvorište su ukrasili rozim i plavim balonima i ispucali konfete. Konfeti su bili plavi, što znači da će Ecija i Goran dobiti sina.

Voditeljica Ecija Ivušić (36) i suprug Goran Belošević (38) u iščekivanju su bebe, a na društvenim mrežama otkrili su i spol djeteta. 
Par je organizirao zabavu otkrivanja spola, dvorište su ukrasili rozim i plavim balonima i ispucali konfete. Konfeti su bili plavi, što znači da će Ecija i Goran dobiti sina. 

– Mi već neko vrijeme znamo, vrijeme je da i vi doznate. Neka tata uvijek uskoči ako mama zaglibi kao na videu, i obrnuto. Ne brini, bit ćeš naša kap vode na dlanu dok god smo živi. Jedva te čekamo, anđele naš – napisala je Ecija. 

Podsjetimo, otkrila je Ecija jednom prilikom i detalje svoje trudnoće. Napisala kako je nosila blizance, ali se, nažalost, jedan plod prestao razvijati.  

VEZANI ČLANCI: 

"Toliko se molilo za ovo čudo. I to toliko da smo izmolili dva… Ova trudnoća započela je kao blizanačka, a jedan blizanac nam se nažalost prestao razvijati u 8. tjednu. Isprva mi je bio veliki šok jer smo već čuli i dva srčeka i iako sam znala da je sindrom nestajućeg blizanca relativno čest u ranom periodu trudnoće (čak do 36% svih blizanačkih trudnoća završi gubitkom jednog ploda), odlučila sam ignorirati tu činjenicu i nadati se najboljem. Nažalost, došao je ultrazvuk na kojem nakon riječi profesora Šimunića koji mi vodi trudnoću nisam više ništa drugo čula. Nakon “za ovog blizanca ne vjerujem da će se dalje razvijati”, dalje mi je bio samo ravni ton u ušima. I dalje imam osjećaj krivnje što poslije te rečenice nisam čula ništa više dobroga što se odnosilo na drugog preživjelog blizanca.

Ali OK, brzo sam si oprostila. Nakon kratkog tugovanja i razočarenja, brzo sam prihvatila da je tako trebalo biti i da bog zna najbolje. I iako me jedno vrijeme jako bilo strah za ovo djetešce (iako nije bilo medicinskog razloga), vrlo brzo mi se vratila vjera i snaga i eto, ovo malo čudo je našlo svoj put da se ostvari na svoj jedinstven način", napisala je Ivušić. 

Inače,  par se zaručio u studenome 2021. prošle u Italiji, nakon šest mjeseci veze, a vjenčali su se lani na otočiću Vrniku. Vjenčanje je održano ispred vrničke crkvice Gospe od Škoja jer par nije dobio dozvolu župnika za vjenčanje u crkvi, a zatim je slavlje prebačeno na Korčulu, u Aminess Port 9 resortu u gradu Korčuli, a zabavljao ih je Goranov prijatelj, glazbenik Sandro Majstrović. Par je za prvi ples odabrao Gibonnijevu pjesmu "Lipa moja". 

VIDEO: Zvijezda Masterchefa Melkior Bašić otkrio je li ikad prevario gosta 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije