Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Veneciji

Kakvo iznenađenje! Predivna hrvatska glumica sa suprugom prošetala crvenim tepihom i otkrila da je trudna

Foto: profimedia
1/6
04.09.2023.
u 12:27

Hrvatska glumica Ema Mur briljirala je na crvenom tepihu 80. Venecijanskog festivala zahvaljujući ulozi u filmu The Palace, čuvenog filmskog redatelja Romana Polanskog

Hrvatska glumica Ema Mur zablistala je na ekskluzivnoj pretpremijeri filma "The Palace" na 80. Venecijanskom filmskom festivalu. U najnovijem igranom filmu kontroverznog dobro nam poznatog redatelja Romana Polanskog, glavne uloge imaju Mickey Rourke, Fanny Ardant i John Cleese. Film je premijerno prikazan izvan konkurencije.

Ovaj glamurozni događaj održao se 2. rujna 2023.godine. Ema Mur je na pretpremijeru u Veneciju stigla u pratnji svog supruga Sandra, dodatno podižući sjajnu atmosferu večeri. U prekrasnoj haljini renomiranog modnog kreatora Francesca Murana, Ema je briljirala na crvenom tepihu.

Foto: profimedia

Njen stilski izbor bio je zaokružen elegantnim cipelama Gianvito Rossi i izvanrednim nakitom iz Tiffany & Co. No, njen poseban modni dodatak bio je ženski health tracker IVY, istaknuti proizvod Bellabeat-a, čiji je co-founder i CEO upravo njen suprug. Par koji se vjenčao u tajnosti u veljači ove godine očekuje prinovu, javlja Gloria. Da je Ema trudna, vidjelo se i na crvenom tepihu, a crna asimetrična haljina dizajnera Francesca Murana naglasila je trudnički trbuščić. 

VEZANI ČLANCI: 

Sandro je pak za ovu prigodu odjenuo besprijekorno Dior odijelo. Supružnici su stigli zajedno plijeneći poglede prisutnih svojim modnim izričajem o kojem se pobrinuo  vrhunski talijanski stilist Andrea Amari.

VIDEO Poznati hrvatski chef otkrio detalje audicije za Masterchefa: 'Mucam, ćelav sam i nisam znao pričat'

 

Komentara 3

Avatar Nomi
Nomi
13:15 04.09.2023.

Eto kako crveni tepih utječe na nju - zatrudnila. Usput, nikad niko od mojih (niti ja) nismo čuli ni za nju ni za surpuga joj. Ali nakon ovog nabrajanja brendova eto sada jesmo. Hvala puNoooooo

ST
Startrack
13:26 04.09.2023.

Ona jest ljepotica a muz joj je felso kakvih mozes nac na kilograme po Italiji i Balkanu.

BE
Beba
13:22 04.09.2023.

Ako je ova predivna? OK, ljepota je u oku promatrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije