Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE NAPETO

Dvojac osvojio primamljiv iznos u Potjeri! Mladen im slučajno odgovorio na pitanje

Potjera
Foto: HRT screenshot
1/5
10.05.2021.
u 19:19

U večerašnjoj epizodi kviza Potjera lovac Mladen Vukorepa nije uspio uloviti dvoje natjecatelja u završnoj potjeri.

Natjecatelji Oriano (72) i Stjepko (29) večeras su u Potjeri zadali glavobolju lovcu Mladenu Vukorepi. Naime, tijekom završne potjere u kojoj su odgovorili na ukupno 13 pitanja "lovili" su se za iznos od 114.500 kuna, a zahvaljujući Vukorepinoj pogreški i ponuđenom točnom odgovoru van vremena kojim su se uspješno poslužili, došli su do svog cilja i osvojili primamljiv iznos.

Foto: HRT screenshot

- Opseg kojeg trokuta se izračunava O = 3a ? - upitao je Lokas Vukorepu koji je ishitreno rekao: "Jednakokračan" te se zaustavio kako bi se ispravio i ponudio točan odgovor: "Jednakostraničan". Međutim, to je bilo već nakon što je prihvaćen prvi, netočni odgovor.

Dvojcu je to poslužilo da vrati Vukorepu korak unazad, a uz to omelo ga je i pitanje o kombinaciji tipki u Microsoft Wordu.

- Što ćete napraviti ako se u Wordu koristite kombinacijom tipki CTRL i U? - pitao ga je Lokas, a Vukorepa je odgovorio da će se sve poništiti. Međutim, ta kombinacija tipki znači da će se određena riječ ili dio teksta podcrtati te su ga tako još jednom uspješno udaljili od njihovog cilja.

Iduće pitanje koje je lovca omelo na putu do dvojca je pitanje o istarskom naselju Ursaria. Mladen je kazao "dalje", a Stjepko je ponudio točan odgovor - Vrsar.

- Da i to je, bojim se, to - priznao im je Mladen kojem je nakon toga ostalo još 10 sekundi da ih dostigne do 13. pitanja, ali to je bilo premalo vremena za iskusnog lovca da dostigne dvojac.

VIDEO Vinko Ćemeraš gostovao je u Večernjakovoj desetki

 

 

 

 

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
08:00 11.05.2021.

To je show. Lovci uvijek dobiju unaprijed ogovore, pa se igraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije