Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna predstava

Đurologija do posljednjeg mjesta napunila Lisinski

Đurologija
Foto: PR FOTO
1/4
02.02.2016.
u 10:00

Uz Đuru u predstavi zaigrali Luka Bulić, Saša Lošić i nenajavljeno Tanja Ribič!

Sinoćnja ekskluzivna izvedba popularne predstave "Đurologija" ispunila je veliku dvoranu Vatroslava Lisinskog do posljednjeg mjesta, a karizmatični Branko Đurić Đuro nasmijavao je mnogobrojnu publiku puna dva sata! Na sceni Lisnskog, Đuri su se pridružile i kolege i prijatelji Luka Bulić i Saša Lošić Loša, ali nenajavljeno i Đurina supruga Tanja Ribič. 

Uz Lukine pjevačke transformacije u Massima, Olivera, Arsena i druge poznate pjevače uz koje se publika nasimjala do suza, publika je sinoć i zapjevala - s Lošom su gromoglasno pjevali hit Plavog orkestra "Bolje biti pijan nego star" a s glumicom i pjevačicom Tanjom Ribič, pjesmu "Zbudi se" s kojom je predstavljala Sloveniju na Euroviziji.

"Bez obzira na veliku popularnost ove izuzetne predstave, trebalo je hrabrosti da predstavu postavimo u velikoj dvorani Lisinski koju zaista u današnje vrijeme nije lako napuniti. Đuro je jedini glumac i autor s naših prostora kojem je to pošlo za rukom!" oduševljeno je komentirao Tomislav Kašljević, organizator izvedbe "Đurologije" u dvorani Lisinski i organizator turneje "Đurologije" po Hrvatskoj.

Podsjetimo, predstava je prije izvedbe u Zagrebu u velikoj dvorani "Vatroslava Lisinskog" bila unaprijed rasprodana u Splitu, Dubrovniku, Osijeku i Zadru, a za sinoćnje posebno izdanje predstave, zbog rekordnog zanimanja publike, prodavale su se i ulaznice na samom podiju.

"Đurologiju" nisu propustile pogledati ni kolege i brojne poznate osobe, pa su u urnebesnim skečevima "standuplije" Đure, kako je Đuro sam sebe sinoć prozvao, uživali i članovi benda Psihomodo pop, glumac Rene Bitorajac, pjevačica Ivana Marić i mnogi drugi.

Bez sumnje, predstava "Đurologija" trenutačno je najtražena predstava na našim prostorima, a ako je suditi po reakcijama zagrebačke publike, zasigurno će s Đurom ponovno poželjeti provesti dva terapijska sata smijeha i odlične zabave!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije