Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Dugo im je trebalo: Splićanka i Sarajlija već završili zajedno u krevetu

big brother
Foto: Screenshot
1/2
06.09.2015.
u 10:36

Ervin Mujaković iz Sarajeva i Splićanka Stefani Banić mazili su se i ljubili ispod pokrivača

Iako su u Big Brother kući bili tek jedan dan, Ervin Mujaković iz Sarajeva i Splićanka Stefani Banić već su završili zajedno u krevetu. Njih su se dvoje nakon tuluma mazili i ljubili, a potom su se preselili su spavaću sobu gdje su s ljubljenjem nastavili ispod pokrivača.

S obzirom na to da se nije vidjelo da su skinuli odjeću, vjerojatno ništa više od toga nije bilo, no sudeći prema ovome, ovo je tek početak.

Neki sudionici showa komentirali su pak kako je riječ samo o glumi i borbi za što dulji ostanak u kući.

>> Romska obitelj Vasić šefuje u maloj Jugoslaviji Velikog Brata

Komentara 31

KO
Komacero
11:23 06.09.2015.

hrvatska drolja

GA
gasparri
13:06 06.09.2015.

Lijepo je netko od komentatora napisao kad su "Hrvatice" ulazile u BB kuću da neće dobiti samo onaj tko ne pita. P.S. zanimljivo kako je svaki regionalni rijaliti isto izrežiran "uvijek se nađe neka Hrvatica koja daje ostalim narodima i narodnostima iz regije" slučajno?

ĆA
ćaćaća
11:56 06.09.2015.

zanimljivo kako u takvim emisijama možemo vidjeti samo kako srbadija ševi jeftine hrvatice..ako je to izraz dominacije koju su imali u ex yu onda se mora priznati da s njom nastavljaju manipulirajući s hrvatićima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije