Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi angažman

Drele: 'Ponudili su mi da osmislim autorsku emisiju'

Foto: Nova TV
1/4
17.01.2019.
u 08:30

Od završetka Farme Drele je bez voditeljskog angažmana. Kazao nam je kako je postojala mogućnost da nastupi u novoj sezoni “Plesa sa zvijezdama” na Novoj TV, no od toga ipak ništa.

Davor Dretar Drele bi ipak mogao ostati na Hrvatskom radiju, i to u novoj emisiji. Epilog je to sastanka voditelja s vodstvom HRT-a, održanog nakon što je u medije procurila informacija da ga više nećemo slušati u jutarnjem programu.

– Kako su mi objasnili, HRT želi da emisije vode stalno zaposleni, a honorarci sada mogu raditi jedino autorske emisije. Rekli su mi da osmislim svoju emisiju, no nismo ništa dogovorili kad bi se to trebalo realizirati – potvrdio nam je Drele te tako opovrgnuo informaciju da mu ugovor nije produljen zbog toga što je s pozornice u Križevcima prozvao Josipa Đakića.

– Protiv gospodina Đakića nemam ništa, dapače, pozivam ga da popijemo kavu. U Križevcima mi se jednostavno sve skupilo i rekao sam što misli svaki mali čovjek u ovoj državi – kazao nam je Dretar.

Od završetka Farme Drele je bez voditeljskog angažmana. Kazao nam je kako je postojala mogućnost da nastupi u novoj sezoni “Plesa sa zvijezdama” na Novoj TV, no od toga ipak ništa. Zato se bacio na pripremanje nove stand-up predstave s kojom namjerava obići Hrvatsku.

Pogledajte kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a:

Ključne riječi

Komentara 4

FR
franjo483
08:39 17.01.2019.

Drele viste za muzej voštanih figura..

DU
Deleted user
09:07 17.01.2019.

Svako malo trebao bi nekog kritizirati, pa da ima izgovor kada mu ne daju novi ugovor ili slično.... koliko vidim, angažiran je na privatnim tv kućama, pa kaj onda spominje HTV?... i nije ni gladan ni žedan, vidi se po njemu.... Nije mu palo na pamet da je gledanost pala i da je već svojim sirovim i uvijek istim šalama dosadio?.... oćemo Maju Šuput u minici za voditeljicu 😁

ZI
zip123
13:31 17.01.2019.

Vi da imate imalo pameti nebi pljuvali Dreleta,samo je rekao sta ljudi misle.To sto vi uhljebi to nezelite i nemoze prihvatiti zbog blagodati koje uzivati na racun nas,koji se borimo da prezivimo,to je vas problem.Ali barem imajte malo srama da sutite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije