Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavidna transformacija

Imala je 150 kilograma! Pogledajte kako je Nina iz 'Života na vagi' izgledala prije 8 godina

Foto: Instagram
1/4
16.01.2019.
u 15:24

Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' objavila je staru fotografiju i još jednom pokazala impresivne rezultate skidanja suvišnih kilograma.

Nina Martina Korbar ne prestaje oduševljavati svojom transformacijom. Bivša natjecateljica showa 'Život na vagi' neprestano hvali novom linijom, a ovog puta povod joj je bio izazov #10yearchallenge kojem se pridružuje sve više korisnika Instagrama.

Fotografije stare 10 godina preplavile su društvene mreža, a svoj doprinos odlučila je dati i Nina.  - Svi stavljaju 10 years challenge, ali evo, moj je 8 years challenge. Slike govore više od 1000 riječi. Hvala ti Bože, toliko sam zahvalna! - napisala je Nina pored fotografije koja prikazuje nju nekad i sad. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NinaK 🙏🏻 (@nina_martina_korbar_) on

U komentarima su se odmah javili pratitelji koji se dive Nininoj promjeni. - Svaka čast Nina, nevjerojatan uspjeh, uspjela si dovesti tijelo u zavidnu formu o ljepoti ne treba trošiti previše riječi, prekrasna si - glasi jedan od komentara. 

Nina je upravo na Instagramu prije nekoliko tjedana otkrila i da je najvišu kilažu imala s 18 godina kada je težila 150 kilograma. U show je ušla s 124, a izašla s 84 kilograma.Od najviše kilaže do danas gotovo se prepolovila, a to je i dokazala nedavno kada je objavila fotografiju sa starim trapericama. Nekada je u njih stala jedna, a danas bi u njih stale dvije Nine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NinaK 🙏🏻 (@nina_martina_korbar_) on

Pogledajte i gdje su i što rade dance zvijezde 90-ih. 

Komentara 12

GR
grodar
17:49 16.01.2019.

ljepotica

AL
alphazulu99
17:12 16.01.2019.

Ima i Gabrijela 150 kg. Pa se ne hvali.

Avatar Klint
Klint
18:02 16.01.2019.

Bravo Nina! Samo bez jo-joa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije