Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMIJALA SVE

Doris Pinčić Rogoznica objavila fotku i urnebesno 'spustila' mužu

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/8
23.01.2020.
u 16:40

Supružnici su cijelo jutro proveli zajedno, što su oboje podijelili na svojim Instagram profilima.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica na Instagramu se pohvalila svojom novom frizurom samo dan nakon što je potvrđeno kako s RTL televizije prelazi na nacionalnu televiziju. 

Supružnici su cijelo jutro proveli zajedno, što su oboje podijelili na svojim Instagram profilima. Doris je tako podijelila fotku na kojoj pokazuje svoju novu frizuru

- Nemam pojma ko je ovaj lik, samo se hvalim frizurom. Jutro svima - napisala je Doris i nasmijala sve fanove, pogotovo zbog toga što  ismijava etiketu supruga Borisa kao 'muža Doris Pinčić'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemam pojma ko je ovaj lik, samo se hvalim frizurom 😉😅😜 Jutro svima 😘 @boris_rogoznica

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Boris je također podijelio zajedničku fotografiju na svom profilu na kojoj on svira klavijaturu, a nasmiješena Doris ga sluša u udobnosti svog naslonjača. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

..da dodeš mi ti i kao svi počnemo mi MIRNO živjeti.

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Podsjetimo, Doris je od veljače voditeljica HRT-a, a zasad je čekaju angažmani na emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', većim HRT-ovim projektima, od kojih je prvi ovogodišnja Dora.

Komentara 1

PI
Piksy
20:26 27.01.2020.

Kako urnebesnoooo😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije