Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dpr

Doris Pinčić nastavlja nizati uspjehe, a evo koliko je njezina tvrtka uprihodila prošle godine

Doris Pinčić
Foto: Instagram
1/13
18.05.2023.
u 10:51

Poslovni subjekt DPR posljednje dvije godine poslovao je s dobiti te je u 2022. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 43.537,20 eura.

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović (34) već je poznata i kao uspješna poduzetnica, a to potvrđuje svake godine ispočetka. Njezina tvrtka DPR d.o.o  u prošloj je godini, prema najnovijim podacima dostupnima na Poslovnoj Hrvatskoj, ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 185.673,90 eura, što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od -12.568,98 eura u odnosu na 2021. kada je poslovni subjekt ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 198.242,88 €.

Poslovni subjekt DPR u posljednje dvije godine poslovao je s dobiti te je u 2022. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 43.537,20 eura te nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih, a imao je dva zaposlenika. 

GALERIJA Ovo je princ Harry rekao Meghan kad ju je vidio u vjenčanici

Doris Pinčić
1/21

Tvrtka DPR, čija je Doris vlasnica, registrirana je za djelatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa, a osnovana je 2015. godine u Velikoj Mlaki

Inače, DPR su Dorisini inicijali koje je imala tijekom braka s Borisom Rogoznicom, kada je nosila i njegovo prezime. Dodajmo da Pinčić, osim što vodi Dobro jutro, Hrvatska, radi i na drugim projektima HRT-a, festivalima i emisijama. Doris snima i radijske i televizijske reklame za razne brendove, piše kulinarski blog Kuhinja babe Eve, a dobit ostvaruje i kao influencer na Instagramu gdje je prati 252.000 osoba. 

VEZANI ČLANCI:

Uspješna voditeljica je i idejna autorica videomaterijala za kampanju Hrvatske turističke zajednice naziva "Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku". Ova kampanja sastoji se od 12 videa koje je Doris snimila u različitim dijelovima Hrvatske u trajanju od pet minuta.

VIDEO Doris Pinčić nastavlja nizati uspjehe, a evo koliko je njezina tvrtka uprihodila prošle godine

Podsjetimo i da je Doris trenutačno trudna sa svojim trećim djetetom koje čeka s 13 godina starijim menadžerom iz Daruvara Davorom Guberovićem. Par se vjenčao sredinom studenoga u Zagrebu, a  vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Doris i Davora spojila je ljubav prema planinarenju, a fotografije s njihova zajedničkog uspona na Kilimanjaro u veljači prošle godine Davor Guberović objavio je u putopisu.

Nedugo zatim Doris je na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimanjaro. Tada je napisala da se ideja o usponu na Kilimandžaro rodila nakon spontanog razgovora s Guberovićem.

Ključne riječi

Komentara 15

DZ
Dzasmin
11:20 18.05.2023.

A jasno, njena firma proizvodi materijal za koji odmah ima i osiguranog kupca od TV na kojoj ona radi. Tako bi i nepismena baba Stana mogla uspjesno poslovati.

SS
simpatican.simpa
12:28 18.05.2023.

i još je novinar zaboravio napomenuti da je sagradila kuću bez kredita i da je među rijetkima u Hrvatskoj koja je tako vrijedna i sposobna. Novinar zaboravio napisati koliko porezne obveznike dođe njezino pojavljivanje u jednoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska".

PO
poluvodič
16:51 18.05.2023.

Nisam stručnjak ali nije li to sukob interesa? Ček, sukob sigurno nije jer nema sukoba, sve ide samo iz jednog džepa u drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije