Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klapa Godimenti

Domaćin i stalni sudionik CMC festivala u Vodicama predstavlja novu pjesmu "Ti si za me žena"

Klapa Godimenti
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
07.06.2016.
u 14:38

 Klapa Godimenti, domaćin i stalni sudionik CMC festivala u Vodicama, predstavlja novu pjesmu "Ti si za me žena" koja će vas iznenaditi vrućom kombinacijom latino i klapskih ritmova. Autor pjesme je član klape Danijel Lasan Zorobabel, a još je jedan član Godimenata bio zadužen za vizualni identitet spota, redatelj Roko Mićin. Na spotu su, osim članova klape, sudjelovali i članovi plesnog kluba Salsaton iz Šibenika - Ana Guberina i Toni Vrandečić.

Klapa Godimenti svake godine u Vodicama publici pripremi neko novo iznenađenje, podsjetimo, 2013. godine njihov duet s američkim košarkašem i reperom Jusom Ronom "Nazovi me svojim" bio je jedan od najvećih hitova, dok su godinu dana ranije na CMC festivalu izveli odličnu pop pjesmu "(Ona) Prošlost te odnila".

Zapažene su bile i njihove pjesme "Pusti me da živim" (CMC festival 2014.) i "E da mogu" (CMC 2015.) u kojima su također kombinirali razne glazbene žanrove. Godimenti su vlasnici dva autorska albuma - "Kužinu" su objavili 2010. godine, a tri godine kasnije album "Nazovi me svojim".

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije