Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgoda

Domaći glumac morao otkazati posao zbog iznenadnog zdravstvenog problema: 'Imate savjet?'

Foto: Instagram
1/14
14.12.2023.
u 20:00

Uz fotografiju koju je objavio, zamolio je pratitelje ako imaju kakav savjet da se što prije riješi infekcije

Poznati hrvatski maneken i glumac kojeg trenutno gledamo u RTL-ovoj seriji "San snova" Pedro Soltz požalio se da ima problem s infekcijom oka, zbog kojeg je morao otkazati i dogovoreni posao taj dan. Na svojoj Instagram priči objavio je fotografiju uz koju je napisao: 

"Upravo sam otkazao posao zbog infekcije oka. Imate li neki savjet za brz oporavak? Pomozite mi!".

Foto: Screenshot/reuters

Osim ove profesionalne nezgode, Pedro i njegova supruga Iris Cekuš imali su puno razloga za sreću ove godine. Dobrodošlicu su poželjeli svom drugom djetetu, kćerkici Isabelli Marie Soltz, rođenoj u ožujku.

- Isabella Marie Soltz je rođena 10. ožujka, u 3:14 sati, teži tri kilograma i 48 centimetara. Mama je bila prava lavica, a Isabella je neopisivo slatka. Osim iznenađenja koje je stiglo kasno navečer, sve je prošlo glatko i naša srca su puna ljubavi i zahvalnosti. Hoće li Bella biti sportašica, holivudska zvijezda ili predsjednica Hrvatske, još uvijek ne znamo... Ali smo u potpunosti uz nju! Svijet je danas postao bolje mjesto - napisao je Pedro tada uz fotografiju.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Pedro je u braku s hrvatskom manekenkom Iris Cekuš, a par je vijest o prinovi objavio sredinom prošlog listopada. Par  je tada podijelio fotografiju na kojoj se vidi snimka s ultrazvuka te njihove ruke. Mjesec dana kasnije otkrili su spol djeteta kojeg očekuju.

Iris je bila uvjerena kako će i ovaj put biti curica i bila je u pravu tako da će Pedro i dalje biti blažen među ženama. Kada su objavili spol djeteta stigle su im brojne čestitke.

Dodajmo da su se Pedro i Iris upoznali 2010. godine na snimanju jedne kampanje u Milanu, a Pedro je kasnije u intervjuima govorio da ga je Irisina ljepota osvojila na prvu te da je odmah znao da je ona prava. U braku su šest godina te imaju kćer Laru (10).

VIDEO Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije