Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova uloga

Domaći glazbenik otkrio sretnu vijest: 'Lijep je to osjećaj, djevojčica stiže za par tjedana'

U okolici Šibenika Zlatko Pejaković snimio spot za novu pjesmu
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
17.09.2020.
u 18:45

Pjevač Zlatko Pejaković uskoro će se po prvi puta okušati u ulozi djeda.Njegova kći Marija koja živi u Beogradu uskoro bi na svijet trebala donijeti prinovu.

Jedan od najomiljenijih zabavljača na domaćoj sceni Zlatko Pejaković uskoro bi mikrofon barem povremeno mogao zamijeniti mijenjanjem pelena. Naime, Pejaković će se u 71. godini po prvi puta okušati u ulozi djeda. Njegova kći Marija koja živi u Beogradu uskoro bi na svijet trebala roditi.

U okolici Šibenika Zlatko Pejaković snimio spot za novu pjesmu
1/3

Djevojčica kojoj još uvijek nisu odabrali ime trebala bi stići za nekoliko tjedana, a sretnu vijest potvrdio je i sam glazbenik. - Lijep je to osjećaj - kazao je pjevač i dodao kako i njegova kći Marija obožava glazbu. - Ona onako pjevucka za sebe, ali ipak bavi se turizmom, skrenula je malo s kolosijeka. Sad čekam da dobije bebu - dodao je za In magazin.

Osvrnuo se i na stanje na domaćoj sceni koja pati zbog posljedica pandemije koronavirusa. - Nismo mi u nekoj velikoj zemlji pa smo zaradili neke velike novce i tako dalje što ljudi misle, treba se obući, treba pjesme kupovati, treba platiti puno, puno stvari. Imam i nekih rješenja kako bi mogli malo ublažiti ovo sve skupa što se događa sada sa Covidom i s nama, tako da ipak ostanemo u tom nekom poslu, a da opet ne postanem DJ, to mi ne pada na pamet - kazao je Pejaković.

 

Ključne riječi

Komentara 2

RI
rimac444
20:24 17.09.2020.

Očekujemo da se deda vrati u Beograd

PE
PetiElement
20:16 17.09.2020.

Jeste li ikad čuli za "zarez"? To vam je interpunkcijski znak.... pa totalna tuga od pravopisa... strašno ...a drugo, ovaj nije "domaći glazbenik"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije