Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE IZ KREVETA

Domaći glazbenik obolio od koronavirusa: 'Nemam snage, ovo je serijski ubojica'

Sandro Majstorović
Foto: Instagram
1/3
29.03.2020.
u 11:05

- Da, svi znaju, pozitivan sam na COVID-19. Već treći dan nemam temperaturu. Ozdravljam. Pobjeđujem virus. Hvala dragom Bogu. Na ovom mjestu jučer papa Francesco sam je molio za sve nas. Molite, molite, molite! I ostanite kući. Kreteni, ovo je serijski ubojica - kazao je Sandro

Splitski glazbenik Sandro Majstorović (35) na svom je Instagram profilu objavio kako boluje od koronavirusa. Svojim je pratiteljima kazao kako će im svakog dana pokušati govoriti kako se nosi s virusom, i što bi svi trebali napraviti. 

- Da, svi znaju, pozitivan sam na COVID-19. Već treći dan nemam temperaturu. Ozdravljam. Pobjeđujem virus. Hvala dragom Bogu. Na ovom mjestu jučer papa Francesco sam je molio za sve nas. Molite, molite, molite! I ostanite kući. Kreteni, ovo je serijski ubojica - kazao je Sandro i najavio kako će na Instagramu svaku večer od 20 sati odgovarati na sva pitanja.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Pozdrav, dragi moji. Evo samo da vam se javim, da vas sve pozdravim, puno vas sve volim, hvala vam na porukuma. Ja vam stvarno nemam snage, jako sam izmoren i ja vam ne mogu odgovarati na poruke. Nemojte se ljutiti. Ja znam biti dosta budan po noći i onda ću vam odgovorit i dan poslije, svakome ću odgovorit. Nemama vremena za plakanje, ne smiješ potonut. Morate bit hrabri - rekao je Sandro - koji je dobio podrške brojnih ljudi. 

 

Ključne riječi

Komentara 19

BA
babovac
11:19 29.03.2020.

Prošle godine u ovo doba obolio sam od sezonske gripe. 9 dana me je lomila izrazito visoka temperatura i bolovi u mišićima. No ipak, nisam upotrijebio termin - serijski ubojica niti sam poručio ljudima vani da su kreteni.

ST
stefj
11:21 29.03.2020.

Evo, sad smo čuli i za ovoga. 15 minuta slave s koronom... Zajedno...

GE
george34
11:59 29.03.2020.

Patetičan do bola, neće te korona učinit popularnim. Sad svi traže 5 minuta slave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije