Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sementa rajhard

Domaća glumica pozirala s majkom, pratitelji zadivljeni koliko sliče jedna drugoj

Sementa Rajhard
Foto: Instagram
1/10
15.12.2023.
u 19:44

Pratitelji su se oduševili izgledom dviju ljepotica

Glumica Sementa Rajhard (32) s majkom Melitom je uživala u shoppingu, a zajedno su i pozirale ispred Family Malla. Njih dvije pozirale su nasmiješene i ležerno obučene ispred svjetlećeg snjegovića. - Moje srce - napisala se glumica pored fotografije.

Pratitelji su se oduševili izgledom dviju ljepotica i pod komentarima su joj ostavljali emotikone srca, a mnogi su kasnije komentirali i koliko sliče jedna drugoj.

Podsjetimo, glumica je ovaj listopad uzela kao vrijeme za svoj odmor i otišla na Maltu. S ovog sunčanog otoka Sementa se javila na svojem Instagramu gdje je pokazala kako uživa u toplom suncu. Glumica je pozirala na rubu bazena u crnom bikiniju, a posebno je istaknula mišiće na rukama, ali i duge, vitke noge.

Inače, Rajhard na Instagramu ima gotovo 72.000 pratitelja, a s njima dijeli objave iz privatnog, ali i poslovnog života. Sementa je na društvenim mrežama vrlo aktivna, a domaćoj publici postala je najpoznatija nakon uloge u popularnoj seriji Nove TV "Stella", u kojoj je igrala naslovnu ulogu.

VEZANI ČLANCI

Dodajmo da je glumica velika ljubiteljica putovanja, a s nama je jednom prilikom podijelila svoje dojmove o Maldivima

 - Suprug i ja na Maldive smo putovali u studenom 2019. godine. Pet dana smo proveli na Maldivima i dva dana u Dohi. Oboje smo veliki ljubitelji putovanja i nekako mislim da su Maldivi svim zaljubljenicima na popisu. Htjela sam se i sama uvjeriti da su uživo isti kako je prikazano i na fotografijama i kako ih drugi opisuju. I zaista je tako, nisam požalila - rekla je  tada.

VIDEO Miša Grof: Unuku nisam vidio od pogreba mog sina, a iz kuće nisam izašao više od godinu dana

Ključne riječi

Komentara 1

PR
pritiskovic
20:46 15.12.2023.

Rubrika " zemlja oduševljenja"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije