Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENI STATUS

Domaća glumica ljuta: 'Bilo bi pristojno da me se ne pita jesam li trudna'

Marijana Mikulić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
07.10.2020.
u 17:15

- Ne nisam trudna, i bilo bi pristojno da me to ne pita kako god kome to padne na pamet. Bilo da se radi o ljudima koje srećem u parkiću, bilo slučajni prolaznici koji u prolazu srdačno čestitaju i zažele da ovaj put bude curica, napisala je Mikulić

Glumica Marijana Mikulić često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, ali i progovora o temama koje je muče. Na Instagramu se tako osvrnula na ljude koji je često pitaju je li trudna.

- Ne nisam trudna, i bilo bi pristojno da me to ne pita kako god kome to padne na pamet. Bilo da se radi o ljudima koje srećem u parkiću, bilo slučajni prolaznici koji u prolazu srdačno čestitaju i zažele da ovaj put bude curica. Prestanite očekivati od žena da budu po vašim standardima-građene, raspoložene, ili što god. Ja nisam ni prije trudnoća bila manekenka ni imala ravan trbuh, a nakon tri trudnoće stanje se, vidi čuda, nije promijenilo.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

To me nije spriječilo da upišem i završim fakultet, da snimam hrpu serija, filmova, da se udam, rodim. Ej, trbuh me nije spriječio u tome. Neće mi ni ničija nepristojnost spriječiti da se osjećam dobro i da budem zadovoljna, imam nogu koje se ne bi posramile ni puno mlađe od mene (potpuno nebitna činjenica, al nek se zna), napisala je glumica.

Marijana Mikulić
1/8

- Svatko od nas, to jest SVAKA od nas ima hrpu kvaliteta vezanih i nevezanih za naš izgled. SVAKA, a ne svaki, jer muškarce se rijetko tako stigmatizira. Kad si došao /došla nekom muškarcu i zatepao/la mu "puno pivice se pije, ha?" Nikada! Zašto? Jer je nepristojno! E pa prestanite vise žene pitati, gurati, etiketirati, a i zabadati nos gdje mu nije mjesto. Ako i jesam trudna reći ću to kada i kome budem ja htjela! La pa pa Evo, što se tiče morala, da, MORALA SAM!!", zaključila je Marijana.

Podsjetimo, glumica je majka trojice sinova - Ivana, Andrije i Jakova. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

VE
vedranozretic
17:50 07.10.2020.

Zar je biti trudan takva sramota?

DU
Deleted user
17:48 07.10.2020.

To nije neukusno pitanje. Neukusno pitanje je pitati je li dobila 10 kila u preko ljeta :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije