Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'U SVOM FILMU'

Dekolte je prošlost: Čeljuska se sinoć odlučila za mnogo čedniju kombinaciju

Foto: HRT screenshot
1/5
07.10.2020.
u 08:38

Za emisiju u kojoj je ugostila Mirka Filipovića, Čeljuska je odjenula tuniku u kojoj je bila zakopčana do grla

Nakon što je prošlog tjedna u svom talk showu "U svom filmu" odjenula haljinu s dubokim dekolteom, urednica i voditeljica Tončica Čeljuska sinoć se odlučila za puno čedniju kombinaciju. Za emisiju u kojoj je ugostila Mirka Filipovića Cro Copa Čeljuska je odjenula tuniku u kojoj je bila zakopčana do grla. 

Voditeljica  nam je nakon prošlotjedne emisije kazala kako nije očekivala da će njena haljina privući toliku pozornost.

– Konkretno sam odlučila odjenuti tu haljinu jer mi se svidjela boja i odlično se uklopila u scenografiju. Kada sam sjela, haljina je otkrila možda koji centimetar više nego što sam očekivala, ali ne vidim da je to toliki problem i takva tema. Mene osobno više zanima sadržaj emisije i uvijek sam na to fokusirana. No dobro, ukusi su različiti pa vidim da se mnogima styling dopao, dok ga drugi osporavaju. S druge strane, ova situacija je nešto čemu su samo žene izložene – komentiranje dekoltea, svakog kilograma više ili manje, svake nove bore, bez obzira na to što radiš i kako radiš. Muškarci su toga pošteđeni, nikad nećete pročitati tekst o tome kako je izgledao ovaj ili onaj na javnoj sceni, kazala nam je Čeljuska.

1/14

Inače, Mirko Filipović u sinoćnjoj je emisiji govorio o svom odrastanju u Privlaci, kako se zainteresirao za borilačke sportove, ali i kako je sve u životu postigao zahvaljujući svojoj upornosti.

– Da biste u borilačkom sportu uspjeli, morate biti gladni. Ili gladni novca, u smislu da osigurate egzistenciju sebi i svojim roditeljima, ili morate biti gladni uspjeha. Djeca koja odrastu sa zlatnom žlicom teško da su gladna uspjeha. Dogodi se, ali vrlo rijetko, kazao je Mirko.

 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nordic
11:07 07.10.2020.

Ma kad se sjetim još kad je vodila Dnevnik. Tončica 👌 jedna od najboljih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije