Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra kišobranima

Dolores i Dikan s malenom Lanom zabavljali su se na špici

\'28.11.2009.Zagreb, Cvjetni trg - Dolores Lambasa, Josip Radeljak Dikas s kcerkom Lanom prosetali su gradom, na ruci od Dolores zasjao je veliki mozda zarucnicki prsten? Photo: Marko Lukunic/PIXSELL\
\'Marko Lukunic/PIXSELL\'
29.11.2009.
u 14:30

Prolaznici zagrebačkom špicom ovog vikenda svjedočili su pravoj obiteljskoj idili obitelji Radeljak. Ni kiša nije spriječila Dikana Radeljaka, njegovu 9-godišnju kćer Lanu i Dolores Lambašu da se ne prošeću središtem grada

Prolaznici zagrebačkom špicom ovog vikenda svjedočili su pravoj obiteljskoj idili obitelji Radeljak. Ni kiša nije spriječila Dikana Radeljaka, njegovu 9-godišnju kćer Lanu i Dolores Lambašu da se ne prošeću središtem grada. Dolores je dobila priliku pokazati novu boju kose, ovoga puta drugačiju od one Vlatke Pokos. (l/VLM)

Ključne riječi

Komentara 4

GA
gabrijelakunstler
04:45 30.11.2009.

PISMO REDAKCIJI PUTEM Feedback linka na dnu strane: Molim vas procitajte komentare ispod tekstova o Dolores i Dikanu pa cete shvatiti da uprkos klikanju nitko od nas ne klika da bi procitao o njima vec da bi vam uputio kritiku. Kako vas nije sramota da imate \"novinare\" koji ovo smatraju tmom od interesa. Koga interesuje da svaki dan cita gde Dolores pije kave, vodi Lanu ili sece sa svojim \"deckom\"! Oboje su osobe sa dva najsramotnija karaktera, najnizih morala, ona za prodavanje sebe narkodilerima i matorcima za status, a on za potkradanje drzave, falsifikovanje imovinskih dokumenata, laganje sudova, potkupljivanje sudija i medija, i primitovno ponasanje na televiziji. Ti vasi novi strani vlasnici koji vas placaju da im budete sluge i zaglupljujete sopstevni narod ne mogu bas sve da procitaju i nemaju FBI da im prevodi svaki clanak pa bi mogli da Hrvatskom narodu malo otvorite oci i napisetepo koju o Dikanovom naglom usponu sumnjivog karaktera, njegovim biznisima i nepokretnoj i pokretnoj imovini tako da narod napokon sazna nesto o osobi kojom terorisete vase citatelje. Da li imate hrabrosti i intelektualne novinarske sposobnosti za to ili se ne mozete usuditi jer vas Dikan placa? Ako vas Dikan placa onda to morate obznaniti natpisom da je placeni tekst pa da vidimo onda ko ce ga ikada otvoriti. Hvala.

OB
-obrisani-
14:46 29.11.2009.

ma super vijesti. Šta su ovih dvoje toliko zadužili ovu zemlju da im se mora svakodnevno pridavati pozornost?!

OB
-obrisani-
17:21 29.11.2009.

Hehe, ova tema zanima upravo vas koji ste je otvorili. :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije