Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAO JE POVIŠENU TEMPERATURU

Dobre vijesti iz bolnice! Mišo Kovač više ne prima kisik već samostalno diše

Foto: IVC
1/10
16.12.2021.
u 20:03

Podsjetimo, pjevač je ovaj tjedan već bio hospitaliziran, primao je kisik i nakon noći provedene u bolnici bio je pušten kući. Nakon što je pušten na kućnu njegu stanje mu se uskoro opet pogoršalo i temperatura mu je narasla te je opet završio u KBC-u Split.

Glazbenik Mišo Kovač trenutačno se još uvijek nalazi u bolnici. Mišo je pozitivan na koronavirus, a prema informacijama koje su večeras stigle iz splitske bolnice Kovač više ne prima kisik već samostalno diše, prenosi RTL

Inače, ravnatelj KBC-a Split Julije Meštrović na upite novinara kako se osjeća pjevač Mišo Kovač, koji je od jučer opet smješten u KBC Split, odgovorio je jutros kako je pjevač uglavnom stabilno, a u bolnicu je jučer primljen zbog povišene temperature, piše Dalmatinski portal

Podsjetimo, pjevač je ovaj tjedan već bio hospitaliziran, primao je kisik i nakon noći provedene u bolnici bio je pušten kući. Nakon što je pušten na kućnu njegu stanje mu se uskoro opet pogoršalo i temperatura mu je narasla te je opet završio u KBC-u Split. Osim Miše, koronom su se zarazile i njegova supruga Lidija i kći Ivana.

U zadnjih mjesec dana Mišo Kovač imao je i drugih zdravstvenih tegoba i u dva navrata bio je u bolnici. Prvi put je u bolnici završio sredinom listopada kada je primljen na Odjel za plućne bolesti u KBC Split, a onda se slična situacija dogodila i krajem studenoga. Tada je ležao na odjelu pulmologije KBC-a Split, gdje je primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, a kasnije se ispostavilo da se ipak ne radi o upali pluća te je nakon terapije antibioticima bio pušten kući. Legendarni glazbenik u bolnici je završio 25. studenog na dan kada je objavljen spot koji je snimio sa Sašom Antićem za prepjev svoje pjesme  "Ja ne mogu drugo nego da je ljubim" koja u novoj varijanti nosi naziv "Ja ne mogu drugo nego da ga volin" i posvećena je Hajduku.

VIDEO Božidar koji je napravio bijesnu scenu u 'Večeri za pet', pojavit će se i u novoj emisiji 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

Ključne riječi

Komentara 1

ZS
zspanco
00:28 17.12.2021.

Dokle ćeš više? Pa nisi valjda mislija ndživjeti Jožeta Manolića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije